Skor broddar håller dej på fötterna även på slippriga vägar

Med skor broddar under fötterna minskar man drastiskt risken att dratta när vägarna har blivit slippriga utav is samt snö. Halka skördar många benbrott varje år, hela 25000 personer letar sig till akuten till effekt utav halkolyckor samt de flesta kommer in med brutna fot- alternativt handleder. Att bryta ett ben i kroppsfunktionerna – vilket som helst – är enormt smärtsamt, för att ej tala om hur besvärligt det gör ens liv i flera veckor. Många kan ej ens jobba som standard under rätt så lång tid sedan äga brutit ett ben.

Utav samtliga som halkar så skadar sej en av fyra hyfsat seriöst att de tar sig till akuten, men med skor med broddar på fötterna så är risken att ens halka knapp. Metallpiggarna som utgör isbroddar gör att man får ett enormt säkert och fast fattning mot marken som möjliggör vanligt rörelsemönster också på riktigt glatt fundament.

Broddar till löparskor är att inhandla i sportbutiker och brukar äga halkbroddar under hela fotsulan – ett par till fyra baktill och fyra till sex framtill. Vidare är enklare varianter som lämpar sej väl för vardagligt rörelsemönster – till och från arbetsplatsen eller affären t ex. Dessa skor broddar brukar kunna fästas under antingen hälen eller framfoten samt de broddar skor med kardborrband anses generellt vara de enklaste att ta av och på. Skor broddar som fästs under hälen ger bäst stöd mot glatt mark och är perfekta att använda i city alternativt på kortare promenader. De halkbroddar som fästs under framfoten gör att man får en något onaturlig gångstil, men lämpar sej antagligen till de som bär skor med klack. Vilka isbroddar som helst är alltid bättre än inga doja broddar alls.

I Sverige är många hundägare, hunden är vår bäste frände och förtjänar sina dagliga promenader för att effektuera sina behov, kissa in sitt revir och få sin dagliga dos fysisk aktivitet samt game. En hund bryr sej sällan om utetemperatur, tvärtom gillar flera hundar att leka i snö samt simma i isvakar. Att hålla en vovve inne blott för att det är snöig och isigt ute är ej rätt och med isdubbar skor ska man inte heller det. Kläder kan man alltid finna som skyddar mot skur, blåst eller kyla, samt idag när halkbroddar är så lättillängliga finns det inga fler ursäkter. Realitet är att rastrundan innehar alla chanser att bli mer rolig när vintern bjuder på så många rolig beståndsdel. Klicka Här för mer info.

En vovve behöver inte broddar under sina tassar för hennes trampdynor är allaredan trubbiga samt klorna skänker extra fattning mot marken. Dessutom så skadar sig inte en hund lika enkelt som en individ om den halkar. Vi är inte lika lyckligt lottade och bör därför investera i skor broddar inför vintern.