Skrapa triss för att förhöja dina chanser att kamma hem miljoner

En stor dröm för de allra flesta av oss är att vinna på Triss. Ett rejält bidrag i kassan utan större möda är vad de allra flesta av oss tror gör lyckan fullkomlig. Många människor vill resa, köpa ny bil alternativt båt, investera pengar för framtiden, donera pengar till bättre behövande, starta ett företag, förnya garderoben… ja, möjligheterna är nog oändliga när det handlar om att sätta sprätt på pengar.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr upplevts som avlägsna fantasier, i synnerhet om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer samma mönster och lever på samma budget. Dröm blir till sanning. Info om Skraplotter.

Att vinna på Triss är egentligen relativt lätt, cirka var femte lott skänker utdelning. Dock så är de flesta vinster mindre, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju inte direkt miljonär av att kamma hem 25 kronor på Triss.

Vill man vinna större vinster så är det desto knepigare, för de är sällsynta. Har man tur så skrapar man fram 3 TV-rutor vilket innebär att man ges ytterligare en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster ges man om man skrapar fram summor inuti klöversymboler. För många är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade med tanke på att det inte enbart skänker en en massa pengar utan även stabilitet samt trygghet för massor år framöver. En miljon kronor är tyvärr lättare än man kan förmoda att sätta sprätt på, men en stabil extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor årligen och ca hälften av denna summa går tillbaka till spelarna. De som sannerligen kan säga sig vinna på Triss är alltså spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det finns självfallet ännu fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest kända. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på alla de kittlande reklamerna man märker av i samhället, vem minns t ex inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det!»? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och ger vinst på upp till 200 000 kronor. Tialotten har alltså lägre pris än Triss, men också lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att lägga pengar på dessa små skraplotter om och om igen. Många människor gör det rituellt varje dag, vecka eller månad, samtidigt som andra gör det mer sporadiskt, när de drabbas av ett infall. Vissa gör det i par, andra för sig själva. Några gillar att skrapa virtuella lotter på nätet samtidigt som andra föredrar de traditionella papperslotterna. Hur man än väljer att skrapa sin lott så är det en sak som förenar samtliga som spelar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.