Slushkoncentrat för hemmagjord slush

Slush, Slush Ice, Ice Slush… kärt barn har många namn. En slush är en briljant uppfriskande och läskande dryck under varma sommardagar – en riktig storfavorit bland barnen på grund av mumsiga smaker, läskande svalka och pigga kulörer. När man får se på slushmaskiner ute i handeln, där de står samt maler den färgglada ismassan runt runt, så är det inte utan att man själv blir sugen. En slush är ett mellanting emellan läskedryck samt saftis. En saftis är genomfrusen och ska ätas, medan en slush ska drickas med ett tjockt sugrör, precis som läskedryck. En slush har ingen kolsyra, men väl bärkraftig smak av Cola, jordgubbe, banan eller blåbär – exempelvis. Man brukar kunna blanda olika smaker för att komponera en personlig slushkombination – då slipper man välja och får alla kulörer som smaker man önskar sig i en samt samma bägare – perfekt!

Hur gör man egen slush?

För att göra slush hemma kan man gå tillväga på två olika sätt. Den ena metoden är att använda sig av en slushmaskin, dvs. en glassmaskin som även kan göra slush. Dagens glassmaskiner är mer avancerade än de var för några år sedan samt klarar ofta att göra såväl slush som sorbet samt frusen yoghurt. Om exakt din glasmaskin klarar av att göra slush står i informationshäftet som kom med din glassmaskin vid förvärv, samt om den saknas så brukar man kunna finna informationen online.

Har man ingen glassmaskin – eller den enklare Slushymaker varianten – hemma samt känner sig sugen på att testa att göra slush utan att investera i en apparat som man kanske sen inte kommer att nyttja så kan man göra såhär istället: frys en bägare i så många timmar så att den blir djupfryst (över natten brukar vara bra), ta ut den och fyll den med slushmix baserad på slushkoncentrat från Aromhuset och rör om tills mixen blir som krossad issörja i konsistensen. Svårare än så är det inte!

Aromhusets slushkoncentrat Cola

Aromhuset är mest känt för sina friska bordsvattenaromer, sina mumsiga kaffearomer, alerta vispgräddearomer samt fräscha, riktigt goda läskkoncentrat (jämför med resten!). Nykomlingen, slushkoncentrat med smak av Cola är efterlängtad och ett utmärkt kliv i ledet av fantastiska smaksättare. När man undersöker vilken smak som är den mest populära bland slushälskare så är svaret utan tvekan just Cola så på grund av detta fick den bliva Aromhusets första slushsmak – men fler kommer! Det är alltid festligt att mixa annorlunda slushsmaker i samma glas – dels får man fler smakupplevelser, men det blir också roligare att betrakta! Tack vare slushens konsistens så lägger sig var ny smak man häller på ovanpå den förutvarande.

Aromhusets slushkoncentrat till hem och företag

Det som är så bra med Aromhusets produkter är att de fungerar lika bra för privatpersoner som för affärsverksamhet. Det är prispressade produkter av god kvalitet, det kostar väldigt en aning att testa åtminstone.

För att anskaffa Aromhusets slushkoncentrat Cola så kan man vända sig till sajten www.allt-fraktfritt.se – där slipper man till samt med fraktkostnaden! Anordna egen slush till fredagsmyset och få en aning tillägg kärlek från exalterade barn!