Slushkoncentrat med smak av klassisk Cola

Gör din Slush hemma!

Glassmaskiner har varit populära länge, och många av dagens glassmaskiner kan också producera fryst yoghurt, sorbet och slush. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att producera ordentligt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt populära smakkoncept Aromhuset tagit fram en ljuvligt härlig och uppfriskande smak tilltänkt speciellt för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i alla olika varianter av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan bäst jämföras med danska Jolly Cola – en söt, uppfriskande smak som i manér med vanlig Coca-Cola, om ännu möjligen snäppet sötare. Varje flaska koncentrat består av 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat samt fem delar vatten.

En rejäl hit bland barnen

Få saker är så goda och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika fint att nyttja i organiserad rörelse som för personligt nyttjande. Det finns lite skilda varianter på namnet, somliga kallar denna isdryck för Slush Ice, andra vänder på det och säger Ice Slush, men endast Slush är också vanligt.

Det är en dryck bestående av krossad is och denna is är nämligen smaksatt med en olika söta samt friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men likaså olika frukt- och bärsmaker i likhet med glass, såsom jordgubbe, banan, apelsin och blåbär är omtyckt. Ifall man köper en slush på ett ställe där det finns flertal skilda smaker att välja bland kan man ofta be att få kombinera olika smaker och får då också en flerfärgad slush – speciellt barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar fantastiskt och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som vanligtvis serverar eller saluför slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken från en slush är intensiv, på ett uppiggande vis. Det påminner lite om läsk, men utan kolsyra, och kallare; Det är relativt likt saftis, men i mjukare, drickbar variant.

Fixa egen slush utan slushmaskin

Man kan åstadkomma egna slush hemma, utan glassmaskin, perfekt för den slushsugne som inte vill satsa ekonomiskt i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas regelbundet. Vill man testa att producera en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en bägare över natten så att den är helt genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt tills mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som magi att producera egen slush på detta vis, men det funkar fullständigt utmärkt! Så länge temperaturen på bägaren är ordentligt iskall så fungerar det utmärkt.

Vill du testa att göra egen slush i hemmet, eller driver du kanske redan en rörelse som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att prova Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att handla på www.allt-fraktfritt.se.

köpa slushmaskin

Aromhuset ger smak åt Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare också med stor framgång aromer till kaffe, läsk, bordsvatten och vispgrädde. Flera av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har orsakat enorm efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att köpa på Gert Strand AB:s fraktfria webbplats allt-fraktfritt.se.