Smak av melon från Aromhuset

Smaken av melon är söt och vittomfattande och i ens kolsyrade vatten är det en god smaksättare. Aromhusets essens Melon innehåller inget socker eller sötningsmedel men är ändå en explosion av exotisk sötma. Varje liten flaska räcker till hela 15 liter vatten!

Gillar du smaken av melon, men försöker leva ett liv där intaget av socker samt artificiella sötningsmedel helst bör hållas nere, så är Aromhusets Melon någonting för dig. Varje essensflaska innehåller 30 ml arom och mäter alltså inte mer än 8 cm, ändå räcker den till att smaksätta ungefär 15 liter kolsyrat vatten om man följer de rekommenderade doseringsmåtten.

kolsyrat mineralvatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvatten smakerläsk syprupkolsyrat vattensodavattenbordsvatten

Gert Strand AB ligger bakom Aromhusets 16 smaker för kolsyrat vatten där Melon är ett exotiskt inslag. Samtliga smaker kan blandas tillsammans med varandra vilket skapar oerhört många variationsmöjligheter. Doseringen genomförs antingen med flaskans kork som rymmer 3 ml, alternativt med medföljande pipett. Man måste inte hålla sig till de rekommenderade 2 ml per liter utan kan lägga till eller dra ifrån efter eget tycke.

Just Melon är en smak som tilltalar flera, det är en exotisk frukt med mycket sötma och Aromhusets Melon smakar precis autentisk melon. Den är god att blanda tillsammans med Ananas, Banan eller Persika som är andra smaker ur Aromhusets sortiment.

Alla 16 essenser är framtagna för kolsyrat vatten, vi dricker idag hellre kolsyrat vatten än stilla och hellre smaksatt kolsyrat vatten än naturellt. Det visar försäljningssiffrorna av de kommersiella etablerade fabrikaten otvetydigt. Fastän detta är konceptet med smaksatt bubbelvatten relativt unikt, runt om i världen är det inte så enkelt att hitta smaksatta bubblor.

Aromhusets essenser innehåller inget socker och inget sötningsmedel och är därför ett välkommet alternativ bland diabetiker, barnfamiljer som vill hålla nere sockerintaget, de som går på diet av typen Atkins och saknar goda smaker eller de som helt enkelt bara vill föra en lite mer hälsosam livsstil. I dessa kategorier inkluderas närapå alla dagens medvetna personer vilket är anledningen till att försäljningen av Aromhusets essenser går så bra. Gert Strand AB, som ligger bakom Aromhuset, söker nu nya återförsäljare åt sina innovativa och uppskattade aromer.

– Det finns ett tämligen bra urval av smaksatt kolsyrat vatten i handeln, men variationen är ännu inte vad den borde vara, anser säljare Thomas Ström.

Smakstyrkan är även ganska kraftlös i de kända fabrikaten men väljer man att smaksätta själv med Aromhusets smaker så kan man påverka både smakblandning och smakstyrka personligen, och växla mellan smaker hur man vill, när man vill.

Ifall man därtill investerar i en egen kolsyremaskin så spar man en mängd släpande av flaskor till och från affären, och några slantar då flaskvatten idag är ofantligt många gånger dyrare än kranvatten. Vårt kranvatten är dessutom så pass rent och friskt att det är synd att inte utnyttja det. Också ur miljösynpunkt ligger det rätt i tiden att kolsyra i hemmet då transporterna av allt mineralvatten idag är en enorm bidragsfaktor till alla miljöfarliga avgaser i atmosfären.