Smaksätt ditt bordvatten med Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av tre nykomlingar i det rika utbudet av smaker för kolsyrat mineralvatten, framställt av Gert Strand AB.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige och utrikes. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax intill Malmö i Skåne, har med Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, fika och läsk, haft stora framgångar – inte minst bland folk som önskar sänka nerr på sitt intag av socker.

Alla Aromhusets produkter, inberäknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med dispens för några läskkoncentrat som innehåller ungefär 20 % socker mot vanlig dricka, är totalt fria från både kolhydrater samt kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan samt är inte farliga för vikten på något vis. Istället skänker de briljant smak till vatten, kaffe samt grädde/yoghurt/glass.

Aromhusets bordsvattenaromer är underbara att hava i sitt hemkolsyrade vatten, många använder sig av kranvatten och en egen kolsyremaskin för att göra bra bubbelvatten, istället för att spendera massor av pengar på klara bubblor. Med Aromhusets smaker får man därjämte absolut den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går oxå bra att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som är djupt rotad i svenska hjärtan. Dessa röda små bär som är så goda att äta i sig under skogspromenaden frambringar nostalgi i många av oss. Lingonsmaken är briljant i vatten, inte för söt och fluffig, men heller inte arg eller bitter, utan absolut lagom samt en smak som älskas av alla från 0-110 år.

smaksatt bubbelvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Alla Aromhusets smaker går därjämte att blanda med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå väl förbund med t ex citron alternativt blåbär – smaker som redan finns i sortimentet.

Aromhusets bordsvattenaromer är väldigt flexibla, de går både att kyla ned samt hetta opp så man kan begagna de där i bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa övrigt. Bara fantasin sätter gränserna. Medan vispgräddearomerna är starkare i smak samt ger kulör åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och totalt fria från kulör. Detta gör att de känns naturliga för den som vill använda de där till don som exakt yoghurt samt isglass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man skall dosera Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man får med alla andra bordsvattenaromer. Ett par ml arom är passande för en liter vatten, en användbar doseringspipett medföljer vid var köp. Man kan oxå mäta upp med assistans av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml arom om man fyller den upp till kanten. Var butelj innehåller 32 ml arom som räcker till 16 liter vatten om man doserar i enlighet med anvisningar.

Mer fakta om Gert Strand AB, Aromhuset och alla smaker för fika, vatten och grädde finns att få på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att anskaffa på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur sortimentet.