Smaksätt ditt bordvatten med hjälp av Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av tre nykomlingar i det rika utbudet av smaker för kolsyrat vatten, framställt av Gert Strand AB.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige samt utrikes. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med hjälp av Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe samt läsk, haft enorma framgångar – inte minst bland personer som vill dra ner på sitt intag av socker.

Samtliga Aromhusets produkter, inklusive den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för några läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig läsk, är fullständigt fria från både kolhydrater samt kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något vis. Istället ger de briljant smak åt vatten, kaffe och grädde/yoghurt/glass.

sodastreamer kolsyrat vatten smakerlemonadvichy vattenmineralvatten

Aromhusets bordsvattenaromer är fantastiska att använda sig av i sitt hemkolsyrade vatten, många människor använder sig av kranvatten och en egen kolsyremaskin för att åstadkomma smakligt bubbelvatten, istället för att betala massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker erhåller man därtill exakt den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går även bra att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som är djupt rotad i svenska hjärtan. Dessa röda små bär som är så goda att äta under skogspromenaden frambringar nostalgi i flera av oss. Lingonsmaken är ljuvlig i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte sur eller bitter, utan exakt lagom och en smak som älskas av samtliga från 0-110 år.

Samtliga Aromhusets smaker går därutöver att blanda med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå väl tillsammans med t ex citron alternativt blåbär – smaker som redan finns i sortimentet.

Aromhusets bordsvattenaromer är väldigt flexibla, de går både att kyla ner och hetta upp så man kan använda dem i bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa annat. Bara fantasin sätter gränserna. Samtidigt som vispgräddearomerna är starkare i smak och ger färg åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och fullkomligt fria från färg. Det gör att de känns naturliga för den som önskar nyttja dem för saker som just yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska mäta upp Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man erhåller med alla andra bordsvattenaromer. Två ml arom är måttligt för en liter vatten, en praktisk doseringspipett medföljer vid varje köp. Man kan även mäta upp med assistans av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml arom om man fyller den upp till kanten. Varje flaska består av 30 ml arom som räcker till 15 liter vatten ifall man doserar i enlighet med anvisningar.

Ytterligare information om Gert Strand AB, Aromhuset och samtliga smaker för kaffe, vatten och grädde finns att erhålla på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur sortimentet.