Smaksätt ditt kolsyrade vatten med Svart Vinbär.

För en mycket syrlig samt uppfriskande smak som hör varma svenska sommarkvällar till så bör man smaksätta sitt kolsyrade vatten med hjälp av Svar Vinbär, en smak från Aromhuset. Svart vinbär passar otroligt bra i just kallt, krispigt bubbelvatten, men också i hett vatten som te – på egen hand alternativt som smakförstärkare.

Aromhusets smaker kommer i små flaskor på 32 ml, varje flaska mäter alltså inte mer än ungefär 8 cm och ändå finns det smakkoncentrat för hela 16 liter lätt smaksatt vatten i varje flaska. De går med fördel att använda till eget kolsyrat vatten med hjälp av Wassermaxx alternativt Sodastream maskiner, men även färdigt sodavatten köpt i butik funkar bra. För att dra så mycket smak ur essenserna som möjligt så ska vattnet vara kallt och med mycket kolsyra då kolsyran har en förmåga att förstärka smaker. Man kan gärna även mäta upp vattnet en dag innan man dricker det så att smaken får en chans att utvecklas och absorberas i vattnet.

kolsyremaskin

Ifall man doserar Aromhusets Svart Vinbär i enlighet med anvisningarna, vilket är ca 2 ml per liter vatten – eller 2/3 kapsyl – så får man en större smakupplevelse i jämförelse med de lätt smaksatta dryckerna i affärerna som motsvarar ungefär 1 ml essens per liter vatten. Fördelen med att personligen smaksätta är att man kan dosera hur man vill. Vill man bara ha en svag touch av Svart vinbär smak så tar man i 1 ml, och vill man ha mycket smak så tar man i mer.

Aromhusets smaker går även att kombinera med varandra. Svart Vinbär är t ex väldigt härlig i kombination med de andra bärsmakerna eller citron för en riktigt fräsch och syrlig smak. På detta smarta sätt kan man få fram olika kombinationer nästan i oändlighet och valfriheten man får att välja smak efter humör hemma i sitt kök är något man inte ens kan finna i de mest välsorterade butikerna.

Det roliga med Aromhusets smaker är att man använda dem till vad som helst. Som redan har nämnts är just Svart Vinbär oerhört smakligt som te essens, men även i grädde som komplement till en härlig paj eller till en sommarfräsch kompott av grädde/yoghurt/glass och färska frukter eller bär. Det gäller att testa sig fram när det gäller doseringen, men Aromhusets särskilda doseringspipett medför det lätt att precisera och långsamt addera milliliter efter milliliter tills man är nöjd med smaken.

Att smaksätta sitt vatten, sin frukostfilmjölk, sin grädde alternativt sitt te med en god smak är något av en lyx och genom att nyttja Aromhusets smaker kan man göra detta med gott samvete. Alla smaker, inklusive Svart Vinbär, är helt fria från färgämnen, sötningsmedel samt socker. Trots det är de i enormt små mängder redan rika gällande fruktiga smaker.

Genom att inte tillsätta socker i sina smaker har Aromhuset lyckats ta fram ett sätt för personer att njuta av smaksatt bubbelvatten och andra godsaker utan att man behöver tillsätta en enda kalori. Perfekt för den som vill hålla figuren under kontroll alternativt har problem med exempelvis diabetes, men samtidigt vill kunna unna sig goda smaker.

Smaken av svart vinbär tilltalar både vuxna samt barn även ifall det dock mest är vuxna som dras till den. För barn har Aromhuset några särskilt framtagna smaker så att också de kan njuta av gott och festligt bubbelvatten utan att få i sig onaturliga tillsatser och socker i onödan. Allt som allt har Aromhuset 16 goda smaker att välja bland, allting från ovanför nämnda Svart Vinbär till Jordgubbe, Fläderblom och Absint m fl.