Smaksätt ditt vatten med Svart vinbär

Aromhusets friska smak av Svart Vinbär skänker god smak åt ens kolsyrade vatten och för tankarna till milda sensommarkvällar. Man doserar enkelt med flaskans kapsyl alternativt medföljande doseringspipett och avgör själv hur mycket smak man vill ha i sitt vatten. Utan vare sig socker alternativt tillsatser som färgämnen samt sötningsämnen är Aromhusets essenser ett bra val för den som vill leva ett sunt och naturligt liv, fyllt av underbara smaker.

Gert Strand AB lanserar smaken Svart Vinbär i sitt utbud av bordsvattenaromer. Svart vinbär är en fräsch och syrlig essens som sannerligen piggar upp ens kolsyrade vatten.

Flera väljer idag att byta vanligt stilla vatten mot kolsyrat dito och sedan några år tillbaka säljs det mer smaksatt kolsyrat vatten i Sverige än neutralt. Genom att tillsätta kolsyra i sitt vatten får man en fräschare känsla i munnen, samtidigt som vattnet både friskar upp och släcker törsten på ett lite festligare vis än vanligt vatten. Kolsyra framhäver också smaker så bordsvattenaromer framhävs enormt bra i vatten med tillsatt kolsyra. Bäst resultat får man ifall vattnet också är kallt.

Smaken av Svart Vinbär är syrlig och uppfriskande och går att blanda med andra smaker ur Aromhusets sortiment. Totalt sett finns det 16 smaker och exakt Svart Vinbär blandas med fördel med de andra bärsmakerna, hallon samt blåbär, eller med citron för en riktigt syrlig smak som passar fint till maten.

sodavatten

I andra länder är det inte alls enkelt att finna kolsyrat vatten som är smaksatt, man har inte insett vilken skillnad lite smak medför för dryckesupplevelsen. På sin höjd kan man hitta kolsyrat vatten med smak av citron i utlandet, men med Aromhusets 16 smaker kan man variera i nästintill oändlighet. Svart Vinbär är också en frisk och syrlig smak, i stil med citron, men är en aning mer spännande för smaklökarna med sin somriga bärsmak.

En väldigt bra aspekt med Aromhusets essenser är att de varken består av färgämnen, socker eller sötningsmedel. Därmed passar de allihopa som försöker dra ner på sitt sockerintag – diabetiker, barn, dietföljare, alternativt de som bara försöker dra ner på artificiella substanser men samtidigt gillar goda smaker.

Doseringen är okomplicerad, aromflaskans kapsyl rymmer 3 ml, 1 ml arom per liter vatten ger ungefär samma mängd smak som de smaksatta, kolsyrade dryckerna man köper i affär och 2 ml ger konkret och fruktig smak. Vill man ha riktigt mycket smak så tillsätter man mer tills man själv anser att det är lagom.