Smaksatt vatten

Drick nyttigt – och smakligt!

Det är godare med smaksatt vatten än det vanliga kranvattnet. Problemet är att det smaksatta vattnet är så dyrt gentemot det släta som finns i våra kranar. Det är också tungt att släpa med sig från affären stup i kvarten, och inte helt så nyttigt som vårt enastående svenska kranvatten är.

sodavatten smakersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Man står i butiken och väljer mellan att inhandla två liter smaksatt, kolsyrat vatten eller en läsk till veckans lite festligare stunder. Kanske handlar man både och, eller så handlar man läsken – för vatten finns ju minsann i kranen där hemma. Lösningen när det handlar om det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs till skyhöga priser ute i affär är att satsa ekonomiskt i en kolsyremaskin till köket där hemma och producera sitt eget. På så sätt får man kolsyrat vatten precis när man önskar, till en bråkdel av priset och utan att behöva dra med sig extra tyngd från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att handla för mellan 600 kronor och flera tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna snart in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den ljuvliga, subtila smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept uttänkt av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen droppas i köpt, kolsyrat vatten, eller i det vatten man personligen kolsyresätter hemma.

Sortimentet av bordsvattenaromer är stort – hela 22 smaker finns att selektera bland – från söta, barnvänliga smaker såsom Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker som Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint samt Absinth. De flesta av alla jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, och Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har fått stora framångar, mycket för att de kan intas av alla. Dessa smaker innehåller varken kolhydrater eller kalorier vilket gör att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De består av inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som vill sköta sin kropp och hälsa.

Portioneringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna är tillräckligt för att sätta smak på en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed smaksätta hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple och Äpple säljs också i stora 270 ml flaskor som lämpar sig för exempelvis arbetsplatser, barer och restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flera olika smaker för att växla – eller sammansätta!

Alla aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com