Stabil ketos med hjälp av Saigonkanel

Har du, som så många andra, upptäckt fördelarna med ketogena dieter såsom LCHF och Atkins? Att kunna äta sig mätt på goda saker och likväl gå ner i vikt är för många ett drömscenario som blir riktigt tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. Somliga har tufft för att hamna i ketos hur oerhört de än anstränger sig, vanligen därför att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att testa Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?


Kvalitetskanel från Vietnam via Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sort vi finner i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock avsevärt rikare på såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – samt svårare att få tag på. bantning bieffekter
. Nu blir det dock plötsligen smidigare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, därför Gert Strand AB inkluderar denna enastående krydda i sitt utbud.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, relativt långt från Saigon fastän sitt väletablerade smeknamn, och besitter otroliga egenskaper ur enormt många olika perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel hjälper kroppen att klara av ketos genom att förbättra insulinkänsligheten och frambringa balans i systemet. Att det skulle vara något så spartanskt som just kanel för att frambringa denna lilla knuff var det förmodligen inte många som gissade, men djupdyker man en aning i ämnet så blir det snart oerhört självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts nyttig, för diabetiker särskilt, eftersom kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna och de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel ger dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Om man är en ordinär konsument som äter lite av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man fortfarande allting att vinna på ett kontinuerligt intag av Saigonkanel. En studie visar att Saigonkanel kan öka förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger normal hastighet, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna åt energin att träda in. Saigonkanel stöder kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden samtidigt som den stöder energin att ta sig in i musklerna. Bättre assistans att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Eftersom Saigonkanel består av en någorlunda hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan resulteraiI leverproblem, så rekommenderas man att maximalt inta fyra gram vietnamesisk kanel per dag. Eventuellt kan man höja dosen något om man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge gynnsam verkan för att hamna i ketos, så det bästa är om man kan testa sig fram till en dos som känns måttlig för en själv.

Kanel är smakligt på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är beryktad för över hela världen. Ha lite vietnamesisk kanel i kaffet så ges du en ny spännande upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel också en självklar ingrediens.

Köp Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.