Uppfräschande med kolsyrat pepparmintsvatten

Ifall du önskar smaka något nytt så rekommenderas ett nytt bordsvattenarom från Aromhuset med arom från Pepparmint. Tack vare att smaksätta sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett fräscht vatten som råder bot på den torraste av munnar. Denna nya smak från det redan väletablerade företaget Gert Strand AB kommer att bli legendarisk!

sodavatten

Pepparmint är en ordinär arom på tuggummin, när folk vill fräscha upp sina munnar litegrann. Nu lanseras den uppfriskande pepparmintssmaken även som vattenarom! Friskare vatten än kallt, kolsyrat pepparmintsvatten får man sannerligen eftersöka.

Aromhuset hade sedan tidigare ett stort sortiment gällande smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har bolaget bakom succén släppt ytterligare 3 smaker för att utöka utbudet och däribland hittar man smaken pepparmint. De andra två smakerna är lingon samt smultron, klassiska smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är definitivt lite mer av en egendomlig arom att ha till sitt kolsyrade vatten, men draget är stor! Vattnet som blir när man kryddat det med Aromhusets pepparmint är makalöst uppfriskande och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter smaksatt vatten. Doseringsråden är två ml per liter vatten och man borde hålla sig till det eftersom överdosering kan ge en märklig eftersmak.

Aromhusets smaker adderar alltså endast arom, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförbart med det kryddade kolsyrade vatten man finner ute i affärerna, med den stora prisskillnaden som främsta skillnad. Om man dricker stora mängder kryddat bubbelvatten så gör man sannerligen sin portmonnä en tjänst tack vare att skaffa en egen kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan återfinna kommer ändå från våra svenska kranar, så det finns bara fördelar.

När man beställer en pava av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. Eftersom det är en så föga mängd arom som ska doseras så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Stundtals kanske man dessutom enbart vill smaksätta ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man lagom mängd till en liter vatten.

För den som försöker spara på kalorierna är Aromhusets pepparmint, inklusive samtliga andra vattenaromer i Gert Strand ABs sortiment, fantastiska uppiggare. Man brukar önska hålla sig frånvarande från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har absolut ingen verkan på blodsockret. Noll kolhydrater och inga kalorier gör att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och allihopa oss som önskar gå ner aningen i vikt, men samtidigt tycker om att dricka gott.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika bra för svettiga sommardagar som till exotiska middagar i stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en ren känsla i munnen helt omedelbart, den går inte ens att mäta med andra metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta utbud finns också produkter som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras just nu var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett väldigt lyckat sådant.