Uppnå ketos med hjälp av vietnamesisk kanel

Vietnamesisk kanel visar klara tendenser på att slunga in en i ketos om man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins alternativt Dukan. Många har svårt att klara av ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det önskvärda tillståndet kvickt och effektivt. Gert Strand AB lanserar nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inrymma i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter såsom LCHF och Atkins, ofta därför att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man ska sänka sitt intag av kolhydrater. Det finns skilda nivåer av detta såklart, men folk mer målbilden att tappa fettmassa vill reducera sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett läge där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet om man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas producera egen energi av proteiner och fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen ökar fettförbränningen och man går snabbare och lättare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel ett par dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin kost, man äter däremot fritt av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara tungt, men det är för att kroppen måste ställa om sin bantning drycker
metabolism och de tuffa bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns människor som upphör med sitt kolhydratintag och ändå inte tycks hamna i ketos, de provar med ketosstickor och inväntar den ökända dåliga andedräkten som kommer med ketos, men ingenting händer. Troligtvis beror detta på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska gå in i ketos vilket är dåligt för kroppen på åtskilliga sätt.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är vad som krävs. Efter endast någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger därefter stadigt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och utförde tester och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att hastigt hamna i ketos. Den innehåller ett markant högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi hittar i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och har många fantastiska egenskaper som gynnar fysisk hälsa. Förutom att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i stabil ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt bidrag åt viktnedgång i allmänhet då den höjer insulinkänsligheten och därmed också minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den också kallas – förmånlig för muskeluppbyggnad och dessutom är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck samt nivån av dåligt kolesterol.

Det går fullständigt utmärkt att byta ut ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som ger kroppen en stabil kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Handla din Saigonkanel från Gert Strand AB genom hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du får fräsch, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.