Väck barnasinnet genom att dricka smultronvatten

En av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten är Smultron. Framgången fortskrider för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och utbudet ökar. Frånsett de tre nya vattenaromerna tillkommer även 2 nya smaker för grädde. Att Strands smaktillsättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkerligen till framgångarna, men det råder ingen tvekan om att aromerna är värdiga all uppmärksamhet.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvattenessenserläskkoncentratkolsyrat vattenseltersvattenbordsvatten

Aromhusets smultron för en tillbaka till barndomens sena somrar. Man promenerade ut i skogsbrynen eller mot vägkanterna för att samla på sig dessa naturliga smågodis. Traditionen innebar att man skulle trä de små smultronen på strån, men vanligtvis hann de inte så långt utan åkte ned i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som liknar mindre jordgubbar, har en väldigt ljuv och len arom som framför allt uppskattas av barn. Därmed inte sagt att smultron inte skulle locka till sig vuxnas entusiasm, en tydligare smak av sommar, sol samt växtlighet får man leta efter.

Att dricka kolsyrat vatten med smak ersätter normalt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten mer och mer. Varför dricka tråkigt när man kan dricka roligt? De smaksatta vattensorterna som finns ute i ffärerna kostar jättemycket i jämförelse med kranvattnet därhemma, likväl går försäljningen strålande! Kranvattnet är mest hälsosamma vatten man kan få tag på i Sverige, rent och fräsch och kristallklart. För att pigga upp det aningen gör man förståndigt i att fixa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin går att få tag på för under tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till många liter. Om man sannerligen gillar kolsyrat vatten så är det här en begåvad satsning. Man får färskt bubbelvatten, med exakt den mängd bubblor man vill. Med Gert Strand ABs smaksättare får man därjämte exakt den arom man önskar, ifall det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller klassiska Citron. Hela 23 smaker finns inom Strands utbud, alla med sin säregna smak och beundrarskara.

De övriga 2 nyheterna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ytterligare ett älskat, svenskt bär, samt en lite mer utmanande smaksättare för kolsyrat vatten.

En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer rymmer 30 ml, det är mindre flaskor det handlar om. Trots sin ringa mängd så räcker flaskan till att smaksätta hela 15 liter kolsyrat vatten så kostnaden per liter är mycket liten. Äger man ingen kolsyremaskin går det bra att droppa de goda essenserna i smaklöst kolsyrat vatten om man önskar.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med 2 ml som är tillräckligt till en liter vatten. Man kan även använda sig av den medföljande pipetten som är speciellt bruklig när man önskar dosera mindre mängder vatten.

För att inhandla Aromhusets Smultron, alternativt något övrigt ur Aromhusets serie så gör man så billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här finns alla smaker ur samtliga serier. Driver man en affärsverksamhet och vill inhandla större flaskor finns några smaker att tillgå i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig själv en tjänst och smaka Aromhusets bordsvattenarom med smak av Smultron, blunda och fantisera dig tillbaka till barndomens somrar och samtliga små smultronställen de bestod av.