Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är i bostaden hela tiden samt valpen kan deltaga mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ mig medans jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som används på rätt sätt, kan vara en livräddare för valpar och kan också skänka dej sinnesfrid att veta att din puppy är på ett säkert ställe, när du är upptagen alternativt borta!

Ett av de långa svaren – samt detta kan agera ta vägen lite runt, men läs följande text noga – detta är jätteviktigt när man föder opp en liten valp alternativt flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter och bakom finns oxå några av de sorgliga historier ett litet antal övriga valpägare innehar delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten valp till en kry vuxen, behöver man avstyra att din puppy får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Du antagligen ej kan undvika alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första hundvalp samt man provar bilda dej skillnaden emellan en liten valp samt en större – men jag antar absolut att det är viktigt att du innehar så få perider med litet blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage hjälper dej att klara detta.

Om du ej är bekant med hypoglykemi hos valpar, bara för att sammanfatta – litet sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag ej kan hålla jämna kliv med sin kaloriförbrukning”.

Bristfällig kvalitet på födoämnen, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att äta, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en andel av sin dag i en valphage nära dig, inte nog rast och sömn, mycket av kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt alternativt flämtande när det är varmt – allt avlägsnar välbehövlig kraft från den lilla anatomin.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa inte blir till några problem alls.

Detta är en av anledningarna till att valpar ej är lämpliga allmän, samt varför det är angeläget att du letar dig den tid man är villig att investera, och den behandling samt stöd du är villig att ge din puppy varje dag av ditt liv!

Innan du gör beslutet att inhandla alternativt ta till ditt hushåll en!

Så nu att replikera din fråga oerfaren – varför behöver du en valphage alternativt dylik fristad för din valp?

Eftersom en valphage ger allt det erforderlig ovan:

En säker plats, där din lilla valp kan vara säker också utan tillsyn.

Fri från skador och olyckor, och där det ej kommer att hamna i trånga utrymmen vari den ej bör vara i, när du inte tittar på.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan tänka sej – alla skrymslen och vrår man tror att de inte kunde komma in – anta åter – de kan samt ges de chans, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när man gör dina vanliga sysslor samt fortfarande vara i en bestämd ett klimat.

Du kan krama, gosa och tycka mycket om den, man önskar bara inte riskera att du trampar på den, springer ut eller gömmer sig.

Samt förresten – valpar vet aldrig själva när de skall sluta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att äta eller inmundiga, samt sedan braka en timme alternativt ett par efteråt.

En valp kan umgås och deltaga dej – bara ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, bör man behandla det som en mänskligt spädbarn med dieter agenda / vila / sova perioder, samt efter att det att den nått den åldern – ska du fortfarande bearbeta det med enorm aktsamhet när det gäller storleksbegränsningar, kalorier nivåer samt säkerhet.

Detta var lite kort om varför man behöver en valphage till din nya familjemedlem, men det är många flera orsaker hurså det är bra med en ordentlig valphage, bland annat när man önskar att din valp alltid skall känna sig trygg och när du ska exercera din puppy att bliva rumsren – men det är att andra kapitel.