Webshop lanceras med utvalda produkter som inte finns någon anna stans – allt-fraktfritt.se

Allt-Fraktfritt.se sortiment är unikt med mycket noga utvalda produkter. En hel del av sortimentet tillverkas själv på Gert Strand AB, det svenska familjeföretaget som står bakom Allt-Fraktfritt.se. Produkterna håller alla mycket hög kvalitet och kan vara svåra att finna i vanliga butiker. Varor ifrån andra tillverkare saluförs också om det är utmärkta produkter som är användbara.

På Allt-Fraktfritt.se är allt fraktfritt. Även om beställningen uppgår till flera hundra kilo så utgår ingen frakt. Webshoppen erbjuder flexibla och enkla betalningssätt som gör det lätt för kunderna att handla. Vikten av just enkelhet och användarvänlighet har varit en av de viktigaste grunderna för webbutikens layout och funktion. Jippon med erbjudande som tilltalar kunderna finns att se direkt när kunden ankommer till butiken.

I butiken erbjuds svenska kunder fraktfria leveranser av bra varor som t.ex. Fulstopp, marknadens effektivaste giftfria påväxtdödande medel mot all påväxt på alla ytor. Fulstopp är mycket enkelt att använda och på köpet drygt för konsumenten att använda. Alla tillbehör som munskydd, masker och handskar finns naturligtvis att beställa på Allt-Fraktfritt.se.

Produkter för bryggning intar en speciell kategori i webbshoppen där Gert Strand AB erbjuder produkter som också säljs på den svenska sajten för hobbybryggare – hembryggning.se. Detsamma gäller produkter från företaget DogSecurity med hundprodukter som bl.a. Dressyrlänken hundhalsband, hundkoppel, liggunderlag, valphagar och foder.

Allt-Fraktfritt.se butiken erbjuder aromer och smaker av fabrikat Aromhuset. Med aromerna kan man få smak till sitt kolsyrade vatten, sitt bryggkaffe och vispgrädde. Det unika med produkterna är att de innehåller inget eller mycket lite socker. Även om du hittar betydligt mindre kolhydrater behålls smak och sötma och produkterna smakar som det skall smaka.

Som första butik i landet finns också utvalda unika varor för hälsa och kost. Världens bästa kanel – äkta Saigonkanel (latinska namnet Cinnamomum loureiroi) från Vietnam finns i olika storlekar I webbutiken. Kanelen är så sällsynt och ny att inga andra svenska firmor HAR den och kanelen finns att beställa helt fraktfritt i butiken. Sötningsmedel som ger sötma utan bismaker, kalorier eller påverkan på insulinnivå finns också i den nyöppnade butiken. Sucralose som är det enda sötningsmedlet som kommer från socker ger hela 75% av sötman men inga kalorier. Detta uppskattas av diabetiker och lågkolhydratkost som LCHF, Atkins och andra GI kostmetoder.

Allt-fraktfritt gäller i Sverige. För att möta efterfrågan från utländska kunder i bl.a. Panama, Rumänien, Polen m.m. finns butiken Allfreightfree.com där man erbjuder samma produkter som den svenska fraktfria butiken. Allt-Fraktfritt.se har ett unikt och brett varusortiment som erbjuder hög kvalitet och tillfredsställer kundernas behov av både smidighet i att handla, bra varor till rätt pris och snabba leveranser.

Alla fraktfria produkter och kampanjer finns i nya www.allt-fraktfritt.se och skickar direkt till konsument i hela Sverige.