Bra webhotel?

Välja webhotel?

Före webhotel behöver Du ett eget domännamn. Svenska domännamn är dyra, det skaffar man bara om man måste skydda ett varumärke, ord eller firmanamn. Eller för att skydda sin huvuddomän. Worldwide gångbart är ändelserna .com, .net, .org, .biz och .info. Av dessa har .com störst värde för ett företag. Man registrerar on-line. Anlitar man svenska företag så kostar detta 300-500 kr per år. Tar man ett företag i USA så kostar det mindre än 15 dollar och servicen är bättre. Klicka här för att komma till ett sådant företag.

Det finns milliontals webhotel spridda över hela världen. Det finns 3 typer av webhotel:

Kompletta. Allt ingår. Domännamn, hotell, epostlistor, marknadsföring, sökmotorpositionering. Man behöver inte kunna någonting, helt kompletta system kallar på sökmotorerna och hjälper Dig göra sidor. Man bara skriver in text och sedan hjälper programmet till att optimera sidorna för maximum trafik, designa sajten med mera. Det finns bara en riktigt bra och det är SiteBit. Det kostar ca 3000 kr om året men är man ny på Internet finns ingen bättre start. Klicka här för att komma till SiteBit. Du kan också delta i en tävling och ha chansen att vinna en SiteBit. Klicka här för att komma till tävlingen.

Windowsbaserade. Baserade på Microsofts program vilket betyder en mängd hackerattacker, ständiga uppdateringar och strul. Windows väljer man bara om man måste för att köra ett visst Windowsprogram som Alding
Webshop
. Windows servrar är vanliga i Sverige. Dyrt och vanligtvis dåligt. Ständiga strul vid uppdateringar. Vi har själva en Windows server bara för att vi kör 25 butiker med Alding Webshop, t ex denna. Ett av dom bättre Windowshotellen är Craystone.

Unixbaserade hotell. Säkerhet, funktion och snabbhet överlägsen Windows. Baserade på serverprogrammet Linux. Finns inte så många i Sverige för det behövs mycket hög kompetens för Unix. Medan Svenska Windowshotel (vi har varit på många) genomgående är dyra och dåliga är Amerikanska och Australiensiska webhotell Billiga och Bra. Allt sådant som man i Sverige tar extra för ingår Gratis. Unlimited är det vanligaste ordet. NWS är ett mycket bra webhotel). En fördel med att ligga på NWS från början är om man will uppgradera till fler domäner. Kanske har företaget olika avdelningar och verksamhetsområden. En sajt för konsumenter, en för återförsäljare och en på tyska, en på Engelska osv. Då uppgraderar man bara till nästa konto – till den skrattretande låga månadskostnaden av US$ 29 för upp till 200 domäner! Klicka här för att
komma till NWS. Det går också att börja billigare. Hobay är ett bra webhotel i Australien som bara kostar några dollar i månaden. Klicka här för att komma till Hobay.

copyright 1996-2003 Swepromotions – – – –