Länkar

Den bästa boken

MYSS är den bästa boken som finns om att sälja på Internet. Du kan ladda ner en bantad version gratis HÄR, har Du Mac dator så HÄR.

Autoresponders

Autoresponders är ett epostprogram som skickar en serie – eller ett enda – mail som svar på ett email. Kurser, information. Man bygger förtroende och kännedom om företaget helt automatiskt. Statistiskt sett behövs 7 kontakter innan man säljer, det sköter en atoresponder helt automatiskt. Skicka ut gratis ebok, tips, manual, info och få motagerens epostadress för senare kontakter. Här är ett antal bra autoresponders och hos de flesta kan Du testa:

Webhotel

Cryston är kanske sveriges bästa webhotel. Men det är dyrt i Sverige. Ett unlimited abonnemang på Cryston för en domän kostar 4200/år. På NWS i USA kostar 200 domäner 29 US$/månad. Anlita ett utländsk webhotel. Dom är bättre och billigare. Dessa är alla bra:

Kompletta lösningar

Här är ett företag som är absolut Nr 1 i världen inom Internet makrnadsföring och försäljning.

Dom har också ett Gratis länkningssystem som fungerar mycket bra.

Domännamn till salu

Bästa domännamnet är .com. Det fungerar world wide. Kostar 300-500 om året om Du köper av ett svenskt företag. Köp i USA genom att Klicka här så kostar det bara $ 15.

Här nedan finner Du domännamn som varit i bruk och som ger en del trafik från gamla indexeringar

Betalningsföretag

Du kan ta emot betalningar från hela världen i realtid. Inga jättelika anslutningskostnader och månadskostnader och transaktionskostnader. Det kostar bara när Du säljer.

Både varor och digitala varor:
Paypal

Endast digitala varor:
Verotel (affiliates ingår)
ClickBank (affiliates ingår)

Sajtbevakning

Håller reda på att Din sajt ser bra ut och är uppe hela tiden. Slår larm. Din sajt måste bevakas så den är uppe och fungerar för webhotellet säger ingenting on Din downtime.

WebSiteLifeLine (skall se ut så)

Automatisera Din sajt

Service som automatiserar sajten med follow up autoresponders, epostlistor, statistik och ett batteri av finsesser.

Program som ersätter 2 sekreterare och sköter autoresponder och epostlistor, anmälan/avanmälan osv:

Epostlistor och Nyhetsbrev

Automatiskt system för att hantera och marknadsföra sina listor.

Betalt Nyhetsbrev

STTS är ett fantastiskt nyhetsbrev som utkommer 1 gång i månaden. Det är intervjuer av helt vanliga människor som lyckats på Internet och tjänar stora summor pengar. En del har inte ens egna produkter. Dom berättar exakt hur dom gör, mer lättförståeligt än några kurser. 90 dagars Pengarna Tillbaka Om DU inte är Nöjd garanti. Kanonbra.

 

PPC ger trafik dagen efter

PPC (PayPerClickSearchEngines) är betalsökmotorer. Man köper ett sökord – vanligtvis flera hundra som man hittar med Word-Tracker – och sedan bjuder man 1 cent per träff. Man betalar bara när man får besökare. På de större PPC – Overture är den ledande o bästa med 10 cent minibud – kan det kosta flera dollar per besök, här är 2 mindre PPC där man är helt ensam om svenska ord = betala bara 1 cent för Nr 1.

Sökordsfinnaren

Word-tracker är ett online verktyg som väljer ut de bästa sökorden till Dig. Dessa använder Du sedan i metataggar eller köper besökare för 1 cent och uppåt i PayPerClickSearchEngines – BetalSökmotorer. Det finns en gratis test On-line men betalversionen är 100 ggr bättre. Man abonnerar och kan köpa t ex en vecka medan man bygger sajten.

 

//

 

 

copyright 1996-2003 Swepromotions – – – –