Tips

Här kommer lite tips så att din sajt ska bli så bra som möjligt

Innehåll är det viktigaste. Information. Rena snabba sidor. Vår bäst säljande sajt är inte uppdaterad på 6 år. Den säljer och säljer. Animationer, rörliga bilder och pop up bara irriterar besökaren.

Vi har över 140 sajter och vi har 3 sajter som har över 1000 unika besökare om dagen. Vi vet detta från egen erfarenhet.

Undvik databaser och frames (ramar som visar upp innehåll). Undvik rullgardinsmenyer för navigering. Sökmotorerna kan inte följa dessa länkar. Den kommer till en sida med en script rullgardinsmeny
och ser inga länkar. Övriga sidor blir ej besökta. Sökmotorn kommer till en sida med frames (tomma ramar). Den ser inget innehåll och konstaterar att här finns ingenting att indexera.

Varning:
reklambyråer kan vanligtvis ingenting
om detta och det lättaste för dom är att jobba med frames och databaser. Dom kan bygga världens snyggaste site och lägga ut den på Internet där det redan finns hundtals miljoner med sajter. När Du kollar statistiken så är Du enda besökaren.

Använd dig inte av för stora bilder på din sida, dessa tar bara en massa tid att ladda och man kan förlora besökare på detta för alla orkar inte sitta och vänta på att en massa bilder ska laddas in!

Om detta är ett måste så försök att krympa storleken på bilderna och försök även att använda samma bild på flera ställen. För när en bild laddats så finns den i minnet och visas därför mycket snabbare.

Använd dig inte av för mycket tillägg som t.ex javascript eller animationer, även detta slöar ner hastigheten på sidorna.

Om detta är ett måste så försök att använda så få script som möjligt för att eliminera att besökaren blir sittande och väntar. Om du vill ha en animation så försök att använda så få bilder som möjligt.

copyright 1996-2003 Swepromotions – – – –