Aga Aqvia Exclusive är den snyggaste kolsyremaskin

Aga Aqvia Exclusive är en kolsyremaskin med fokus på effektivitet och design. Vi intresserar oss mer och mer för design samt inredning samt vill gärna att våra köksprylar skall vara minst lika snygga att betrakta som enkla att begagna. Detta har Aga lagt mycket vikt vid när man tog fram Aga Aqvia Exlusive.

Det var år 2008 som Aga Aqvia Exclusive lanserades och idag är det en av de mest omtyckta kolsyremaskinerna på marknaden. Ã…r 2011 släppte man Exclusives efterföljare som har en lite annorlunda form, men fortfarande samma enkla hantering.

bubbelvatten smakersodastreamsodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Aga är ett svensk affärsverksamhet med anor från begynnelsen av 1900-talet. Det är ett affärsverksamhet som specialiserat sig på gas och gasleveranser till allt från industri till enskild bruk. Gas används i långt större utsträckning än man antagligen antar och i hemmet finns det flera användningsområden för exakt gas, t ex gasolgrill och balkonguppvärmning.

Gas är vad som används för att kolsyra dryck och med en egen kolsyremaskin som t ex Aga Aqvia Exclusive behövs gas. När man handlar en ny kolsyremaskin så får man i vanligtvis gas på köpet, men när den tar slut så kan man byta alternativt fylla på den gamla patronen mot en ny hos närmaste återförsäljare, givetvis kostar det lite, men inte lika mycket som att ideligen köpa en ny gaspatron.

När man skulle designa Aga Aqvia Exclusive så tog man assistans av den välkända färgexperten samt designern Eva Lilja, för att ta fram de fem unika kulörer som klär Aga Aqvia Exclusives kolsyremaskiner. Färgerna är crème, lime, brunt, brandgul och bäckmörkt, för att alla ska kunna finna en smakfull kolsyremaskin som passar sitt kök. Apparaten är i rostfritt stål som har behandlats så att inga fingeravtryck fastnar. Eva Lilja är en välkänd designer som bland annat har arbetat för IKEA och Alcro.

Man ville göra en snygg kolsyremaskin i anrik, smakfull, Skandinavisk design och det lyckades man enormt bäst med. Maskinerna har designat i Sverige och framställs också här, det är svenska kvalitetsprodukter som man kan få tag på i Norden samt Estland.

När man skall kolsyra sitt vatten så fyller man den avsedda flaskan med kyligt vatten från kranen, spänner fixerad den i sin kolsyremaskin samt trycker på knappen. En gång räcker, men vill man ha riktigt mycket kolsyra så kan mantrycka två gånger.

Att kolsyra sitt eget vatten är bäst ur flera synsätt. Dels är det i längden billigare och dels slipper man bära hem en mängd vatten från affären ständigt, men den största tjänste gör man ändå mot miljön genom att välja bort vatten som transporteras i stora lastbilar.

Om man gillar kryddad vatten eller läsk så fungerar Aga Aqvia strålande också för detta, man kan köpa smaker, sötningsmedel, läskkoncentrat m. m. från en mängd annorlunda företag. Aqvias egna smaker är goda, typ Aromhusets smaker för bordsvatten samt dricka.

Aga Aqvia Exclusive är både stilmässigt och användarmässigt i toppklass!