Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära FillUp smaken Gräddkola med mint.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Gräddkola med mint FillUp e-vätska.se.

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Mintkola smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

e-juice

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-ciggen är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Flera går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av frukt, nötter, kakor, olika sorters snask, pepparmint och örter är vanliga.

Mintkola förväntas bli omtyckt enär den har en fin smak av Gammaldags kola med mint. Det ska bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Flavours för e-juice har vi tillverkat åt ett företag i UK i många år redan. Med hjälp av våra aromer med ren och god smak expanderade vår köpare i UK stort.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en omtyckt produkt.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. De säljs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.