Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-juice med smak av Blåbär.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Blåbär Shake N´ Vape e-vätska.se.

vape

E-vätska eller e-vätska kallas den juice man röker (ångar) i e-ciggen. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att mixa egen e-vätska med den nikotinhalt man vill erhålla.

Man tillverkar e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Blåbär smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Åtskilliga slutar röka med e-cigaretter för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Smaker av fruktblandningar, nötter, kakor, diverse sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Den nya FillUpen Blåbär har en smak av Blåbär. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Våra aromer satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

elcig

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten gillas av konsumenter. Aromer för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.