Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-vätska med smak av Cream Caramel.

Gräddkola e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

shake

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det senaste sättet att sluta tobaksröka är med e-cigg. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smaker av fruktblandningar, nötter, kakor, diverse sorters konfekt, pepparmint och örter är vanliga.

Gräddkola förväntas bli populär eftersom den har en god smak av Gräddkola med choklad. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

eciggbutik

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat flavours sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Merparten av företagets produktion går på export. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötmedel gjort av socker som skakar som socker, är en omtyckt produkt.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.