Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-juice med smak av Jordgubbar för e-ciggen

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-vätska med arom av Jordgubb lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att tobaksröka tobaksprodukter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

E-cigg har blivit det lätta viset att sluta röka tobak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Aromer av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Jordgubbar har en smak av Jordgubbar som är nyplockade. Svensk kvalitet baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer från oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Smaken på ångan från e-juicen blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

eciggbutik

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till vispgrädde.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-liquid är populära i Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.