Allt-fraktfritt.se lanserar sockerfri Julmust gjort på originalextraktet som uppfanns av Harry Roberts 1922

Allt fler kolsyrar personlig läsk som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit stort på Aromhuset att ta fram en mycket fin sockerfri julmust. Idag finns den och räcker till på köpet till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken består av ungefär 1/10 strösocker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

läskkoncentrat

Aromhuset har framställt läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart är det jul återigen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läsk som dricks en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att bära flaskor från butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan bruka efter personlig smak. Att man utför en rejäl prestation för miljön är en extra bonus.

Det finns delikat anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en betydligt godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och dessa bör doseras på ett sätt som passar dig bäst. Dessutom så funkar de fint med alla modeller av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Zero julmust på originalreceptet ger mycket god smak

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Av en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare arom genom att använda mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan drygt, en flaska räcker till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Detta är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, många konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Trots att Zero Cola säljs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Innovativa sätt att bruka smakessenser på

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du tycker att Julmust och Slush ej går tillsammans.

Aromhuset, som också saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att tillverka Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs till att issörja skall slusha.

Metoden presenteras även den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här kan man skapa sockerfri Zero Cola slush på minuter, det går lika bra med Zero Julmust

Så här gör man sin egen sockerfria Slush

Ta fram en ordentligt bra mixer som är fin på att krossa is
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en fin Slush (issörja).
Färdigt.

Noll väntan i långa tider med slushmuggar som ska frysas in, många kan serveras. Denna metod funkar också vid fikaställe-servering i lägre skala.

cola

Detta är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en god vara alternativt rimlig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer till bubbelvatten, här kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting helt nytt och jättegott. Projektet kallas Sparkling Max och lär bli omtalat, kanske sätta standard hur smaksatt kolsyrat vatten skall smaka i framtiden.

Det är roligt att tillverka egen läskedryck och du kommer inom kort att upptäcka att du kan göra den ultimata drycken på så sätt. Aromer för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan verkligen mixa dessa lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller tillverka osötad Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett tips alternativt så kör du med något coolare inslag såsom apelsin.

Från läskkoncentrat så får du en lemonad som är helt unik, det existerar ett komplett sortiment. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare. På så vis att du drar ned på strösocker samt på andra onödiga ämnen.

Din familj och vänner kommer att värdesätta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt vad de känner för!

aromhuset

Du kommer inte någonsin att tröttna på dessa hemkolsyrade drycker

Kanske har du känt dig irriterad mitt i sommaren eftersom du ville ha Julmust och inte kunde hitta detta då butikerna inte saluför. Eller så tycker du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är så smaskigt. Av läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha när du vill ha den.

Därutöver så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda lemonad. Den kan hela tiden omväxla smaker och så kan du ändra styrka så att det blir mer eller mindre läskedryck alternativt mera eller mindre smaksatt vatten.

Matcha vilka aromer du väljer till läskmaskinen så du har för alla tillfällen

Då du köper läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara smart att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan handla i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. läskkoncentrat zero julmustkoncentrat Det blir välsmakande dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar bra och inspirerande.