Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Lakritsrulle godis e-vätska till e-cigg

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Lakritsrulle.se.

vg

E-juice är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

Man tillverkar e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Lakritsrulle godis smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Inom Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

E-ciggen har blivit det enkla sättet att lägga av med att röka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Smak av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Godiset lakritsrulle är hur Lakritsrulle godis smakar. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden idag är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i flera år. Bolaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även tillverka.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Renheten är så hög att livslängden är Mer än två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar aromer till snaps, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.