Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Fruktig persika.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Persika.se.

elcigg

E-juice eller e-vätska kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigg. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Persika smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter har blivit det enkla sättet att sluta röka tobak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, tårtor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Persika som är nyplockad är hur Persika smakar. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår klient i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

e

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvalitén gillas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. De säljs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.