Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Viol halstabletter.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Viol.se.

e-juice

E-juice eller e-vätska kallas den vätska man blossar (ångar) i e-ciggen. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man vill erhålla.

Denna Viol halstabletter Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-vätska. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det senaste sättet att sluta röka är med e-ciggen. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Viol förväntas bli aktuell enär den har en fin smak av Violsmak, ren och blommigt angenäm. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket bra svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och aptitlig arom expanderade vår köpare i UK drastiskt.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till egna varumärken och aromer åt kunder.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Vejpare gillar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Företaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast saluförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.