Aromhuset hjälper dig smaksätta ditt vatten

Välj mellan 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångskiftande företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer för kolsyrat vatten och sortimentet innehåller 22 unika smaker som går att mixa på många skilda vis. Aromhusets bordsvattenaromer är främst framtagna för att smaksätta kolsyrat vatten utan att tillsätta onödiga kemiska tillsatser och socker och är därmed bästa i samtliga möjliga tänkbara dieter. Dessutom kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller övrigt.

sodavatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och 4 smaker för kaffe (plus ytterligare två i storpack). Samtliga är de totalt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland flera andra.

Aromhusets bordsvattenaromer är lämpliga för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framställda enbart för personer som följer någon särskild diet, utan är ett nyttigt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu dricka en ”skojig” förfriskning utan negativa effekter gällande vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man slipper allt det negativa som kolsyrade drycker normalt för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns självklart att handla klart från affären, märken som Ramlösa samt Loka säljer som aldrig tidigare! Denna enorma marknad av buteljerat vatten har dåliga effekter på såväl miljö som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten otaliga gånger mer än kranvattnet hemma, därutöver är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det släpande av fulla och sedan tomma flaskor som människor får utstå för att få hem sina kolsyrade drycker och sedan slutföra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att undgå gynna denna kedja, som kan tyckas extrem bara för att man ska erhålla tillgång till bra vatten hemma, så kan man handla en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag avsevärt effektiva och ger samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – slantar som snabbt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Ytterligare valmöjligheter om man personligen smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra just så mycket vatten man vill, i samma stund som man ska hälla i sig det. Man kan smaksätta sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för tillfället och man kan bilda egna smakkombinationer efter personligt omdöme. Olika familjemedlemmar måhända vill ha skilda smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man enkelt kan innehava åtskilliga stycken hemma – som passar alla familjemedlemmars smaker.

För ultimata kolsyreeffekt ska det vatten man använder i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men ultimata blandningseffekt uppnås om man smaksätter innan man sätter flaskan i kolsyremaskinen. I och med de flaskor som används i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att ställa in sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har blivit serverade.