Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto för alla på Australiens topplottos

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning sker den 29:e

Australiska Superdraw – eller Lotteri Superdraw – ger större jackpots att vinna än alla vanliga veckolotto spel inberäknad nationella spel som Oz Lotto samt Powerball.

Det australiska Superdraw händer blott vanligen 7 eller 8 gånger per år – mestadels vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar eller runt jul och nyår tid. Klicka Här för mer info.

Medlemmar av den australiska Lotto Bloc pool ger delar utav sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att bekosta detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan utav Superdraw finns ett andra stort Australia spel – det är Megadraw – som erbjuder ännu mesta jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – händer blott en gång per år runt jultid och nyår.

En Megadraw jackpot är vanligtvis runt $ 30 miljoner och har också nått en häpnadsväckande $ 32 miljoner – vilken fantastisk start på det nya året skulle det inte vara att äga en stor avans på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna och ger de bästa oddsen att vinna på lotteri än nära nog alla lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw ger bättre valuta för pengarna även jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det realitet att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna samt kostnaderna för att delta är samma som var vecka analog – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en andel av det australiska Lotto Bloc som ihop erbjuder australiska Superdraw spel vid sidan utav Oz Lotto bland annat.

NSW Lotterier har existerat sedan 1931 samt ägs utav New South Wales regering.

Varje år nästan 1/3 utav de slantar som spenderas på NSW Lottery spel går tillbaka till regeringen och över 60% av begagna pengar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en av de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier har ett kooperation med OzLotteries i ett strategiskt samarbete som tillåter spelande kunder från hela världen för att köpa lotter på online för nära nog alla NSW Lotto spel.

Igenom OzLotteries – ett utav de mest respekterade samt etablerade online-lotteri säljbolag på webben – kan man kan spela lotteri online med NSW lotteri – och det innefattar den australiska Superdraw samt alla de andra veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de mesta nationella lotterispelen som styrs av regeringarna runt om i världen, skulle du vanligt ha behövt att leva i det berörda landet att minsann delta i någon av dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska och auktoriserade onlineförsäljningen av lott som OzLotteries & TheLotter, kan man spela de större lotterier från bekvämligheten utav ditt eget hem, oavsett var i världen du bor.

Detta innefattar alla spel som erbjuds utav NSW Lotterier, inklusive det australiska Superdraw och Megadraw spel samt Oz Lotto samt man kan välja dina siffror på Superdraw hemifrån på Internet samt handla dina biljetter om du bor i Australien alternativt någon annanstans i jorden.

utanför Australien samt vill spela Australian Lottery Superdraw alternativt Oz Lotto samt få en försäkran att spela på nästa tillgängliga dragning alternativt bara önskar njuta av enkelheten och bekvämligheten att kunna köpa lotter hemifrån i favoritsoffan.