Bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus?

En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. England och Sverige har försökt att hantera coronaspridningen på ett likartat sätt. Det kan innebära att svenskarna måste förlita sig på att skaffa ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Coronavirus finns i din närhet men du kan döda det

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. Kanske tror du att de bara är patienter med influensasymtom som är sjuk, men så är det inte. Skolbarn kan verka friska men de kan vara smittade ändå.

Om du vidtar vissa försiktighetsåtgärder kan du slippa coronavirus. Om du använder handdesinfektion så har du vunnit mycket. Handdesinfektion får du med en bra handtvål som är antibakteriell.

Luras inte att använda handsprit. Influensavirus, vinterkräksjukan och förkylningsvirus överlever en spritning. Spritningen dödar däremot hudens naturliga skydd mot virus så efter spritningen har dessa virus fritt fram.

Då blir man dubbelt drabbad när man väl för en virussjukdom. alkoholfri katjonisk handdesinfektion kan vara ett bättre alternativ, men den varianten är fortfarande relativt okänd hos befolkningen som helhet.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Lär barnen i hushållet hur man tvättar händerna. Allt börjar med en bra tvål. Du ska inte välja handsprit om du vill mota bort coronavirus!

Det går att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus men du måste göra på rätt sätt.

Du kan bygga upp ditt immunförsvar så att det blir starkt och effektivt igen. Det är viktigt att försöka att hålla sig lung i krissituationer. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Försök att tänka positivt och lyssna inte på alla domedagsprofeter, då kan du få ett bättre immunförsvar. Det är viktigt att äta rätt. Det är saker som kan hjälpa dig att förbli frisk.

Du får inte glömma vitamin C. Oftast tänker man inte på att ta den. Ester-C tabletter är ett bra alternativ. Tänk på att bättre immunförsvar även hjälper dig om du skulle bli smittad av coronavirus.

De hälsokostkunniga brukar ta kolloidalt silver 15 ml morgon och kväll enligt doktor Annika Dahlkvist tips. Man kan även spraya det på frukt. IONplus har ett gott rykte.

Ytdesinfektion är ett effektivt medel mot spridningen av bakterier

Det är även ett bra medel mot bakterier. Med en antibakteriell spray kan du spraya på de ytor som du använder mest hemma, på så sätt blir de fria från bakterier och virus. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Coronavirus verkar gilla plast, då viruset kan överleva under flera dagar på ytor av plast. Kanske är det därför som många väljer att ställa ut föremål av plast i tre dagar. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Mycket är vunnit om du använder desinfektion och den antibakteriella sprayen på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Desinfektion info I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Det är svårt att hitta läkemedel och handdesinfektion i dessa tider. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. Man skulle kunna säga att nätbutikerna levererar det de vanliga butikerna inte kan.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.