Coronaviruset är vår tids stora pandemi!

Fienden har kommit men det var inte ryssen! Tyvärr har vi redan fått se vad den nya pandemi kan åstadkomma. Coronavirus finns överallt. Men du kan göra mycket redan nu.

Du kan börja med att förbättra ditt immunförsvar med hjälp av C-vitamin. Ester-C ger bäst resultat. Enklare och 10 ggr billigare är att köpa askorbinsyra eller kalciumaskorbat som pulver och lösa ett kryddmått (1 gram) i lite kaffe eller annan vätska.

Just nu har vi en pandemi som kräver god handhygien

Handkontakt är en orsak till att sjukdomar sprids. Vi tänker inte alltid på hur ofta vi för händerna till ansiktet. Du kan lätt of coronavirus om du är oförsiktig.

Smittstopp

Tvålkvaliteten är extra viktig under en pandemi. Handsprit är inte att rekommendera mot coronaviruset. Du behöver inte vänta på nya leveranser av handsprit från apoteket!

Det finns virus som överlever handspriten. Handspriten tvättar bort det naturliga fettet i huden.
När man har spritat händerna så kan bakterierna slå till med full kraft. Alla de virus som handspriten inte rår på är kvar på händerna, som du kanske tvättade för att äta något. Du kan bli smittad med annat än coronaviruset och är därefter ett mycket lättare offer och blir mycket sjukare om du drabbas.

Många som använder handsprit får sår och torra händer. Forte eller Smittstopp är mycket bättre alternativ.

Du kan även prova att använda bakteriedödande handtvätt. En antibakteriell tvål är effektivare mot bakterier än en vanlig tvål. Prova gärna att använda en antiseptisk tvål.

Du kan köpa produkterna hos prisad.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se brukar ha när alla andra har slut.

Sök inte kontakt med andra människor just nu

Det här är en svår del av god hantering av pandemi och många tycker att det känns fruktansvärt att inte längre gå ut och äta med familj och vänner. Vi måste försöka att hålla smittan nere.

Vi har chansen att utrota pandemiN om alla hjälps åt. Stoppa Coronaviruset Vi har ju sett hur andra länder i det närmaste sätter hela städer i karantän.

Man kan inte gärna ha fest under en pandemi. Coronavirus är ett luftburet virus. Många tror att det bara är dem med influensasymtom som smittas men så är det inte.

Lär dig hur du kan desinficera ytor på ett effektivt sätt

Medel för ytdesinfektion är bra att ha oberoende av vad som händer. Det behöver inte vara mer avancerat än en bakteriedödande spray. Då är du bättre förberedd på en pandemi.

Just nu måste du vara extra noggrann med sådant som du beställer hem eller handlar, se till att det inte för smittan vidare. Forskning visar att corona överlever länge på plastade ytor. Det är svårt att veta vem som rört varan innan du köpte den.

Kör inte matinköp lika frekvent som tidigare!

Många förbereder sig för en pandemi på det sättet. Om du handlar ofta så kan du ha oturen att möta någon som har coronavirus. Det kan vara bättre att storhandla med större mellanrum. Om du använder handskar när du handlar så är du mindre exponerad.

Använd skydd som handskar när du handlar. Du kan exempelvis ta med dig den antibakteriella sprayen och använda den i bilen när du kör hem från affären. Kanske är det ett bättre alternativ än handsprit.