Dags att bli rökfri med hjälp av elcigg samt andra smarta avvänjningsmetoder

Har man en gång börjat röka är det inte så enkelt att sluta. Man kan vara fast efter första blosset och då kan det ta ett bra tag innan man blir rökfri. Med en elcigg går rökavvänjningen lättare.

e

Tillsammans en elcigg är det enkelt att bli rökfri

För att sluta röka måste man förstå mekanismerna bakom, som tur är finns det värdefulla tips. Oftast är det så att man behöver använda olika knep och tips. ego e cigaretter
I och med att svenska elcigg inte kommer med nikotin då detta klassas som ett läkemedel så kan man till exempel kombinera elciggen med nikotintuggummi för att klara övergången.

Att bara klara av att vara rökfri dag för dag är ett stort framsteg. Med ecigaretter så behåller man ju rökpauser och den handrörelse som man har blivit så van vid. Kanske är det just detta som gör att du blir rökfri en dag.

Smarta tekniska hjälpmedel som kan göra skillnad

Men det finns också mer än bara elcigg du kan använda. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Med en app kan du få ordning i kaoset. Rökfria appar är bra att ha och är oftast gratis.

I forum på internet kan du få stöd från andra rökare. Utvecklingen går framåt och idag finns många praktiska hjälpmedel. Om man vill kan man ta hjälp av andra som gått igenom samma sak som du själv. Informationen är gratis online!

Ingen annan kan få dig att sluta röka

Man måste vilja sluta röka för att lyckas. El-cigg kan bara hjälpa dig så mycket. Oavsett om det är med nikotin eller ej. Ett svårt beslut, men det måste tas av dig.

Man kan inte bli rökfri och sedan feströka lite då och då. Sluta tvärt det är bäst. Man kan ändå försöka om man känner sig svagare. Visst skall man prova, men det är bra att veta att anledningen till att man inte lyckas kan vara att man helt enkelt inte riktigt hade bestämt sig.