Det är enkelt att börja sin rökavvänjning

Alla tillvägagångssätt för att sluta röka passar icke alla, hitta just er favorit. Just nu finns det flera sluta röka förslag därute. Här listar vi ett litet antal saker du kan tänka på för att få det att kännas enklare.

vätska

Om man ej är sann mot dig själv spelar det ingen betydelse hur många kurser du tar. Är du beredd? Om du icke är säker så finns det noll anledning till att satsa på rökavvänjning läkemedel och annat som icke kommer att göra någon skillnad förrän du verkligen är med på noterna.

att sluta röka med hjälp av e-cigg som är utan nikotin

Någonting som kan vara till hjälp är elciggen. Med en e-cigarett kan man röka utan att röka. I Sverige så kan vi i första hand tjacka utan nikotin så du kommer kanske att behöva någon typ av rökavvänjning spray alternativt tuggummin för att lyckas med att sluta röka. Det är en kombination som påminner om rökning utan att vara rökning.

En el-cigg kan man använda överallt. En el-cigg är ofarlig för omgivningen och skadar icke dig, oavsett var man är.

Leta efter läkemedel mot abstinens

Numera finns det diverse läkemedel mot abstinensen. Välj läkemedel samt behandlingsmetod efter situation. Kontakta er doktor. Det kan även vara klokt att ha någon form av coach som hjälper till med humöret samt rätt hållning eftersom det upplevs tufft.

Har du provat hypnos mot ditt rökbegär? e cigaretter

Att använda hypnos för att lägga av med att röka tobak kanske inte så många känner till fast det finns faktiskt. Med hypnos går du till botten med ditt begär. Det här kan innebära åtskilliga tillfällen av hypnos-terapi men man kan ju kombinera denna metod med andra metoder så att du erhåller ännu lämpligare verkan.

Använd endast hypnotisörer som vet vad dom gör. Oseriösa aktörer kan enkom göra saken värre.

Hitta sluta röka råd online i forum

På nätet finner ni flera bra sluta röka råd. Du bör fråga andra före detta rökare om deras rökavvänjning. Du kan fråga om lite allt möjligt.