Det behövs alltid etiketter som ser bra ut

Det mesta märks med någon form av etikett. Etiketter kan innehålla mycket viktigt information. Produkten i sig har ingen betydelse.

etikettdispenser

En etikettmaskin är oumbärlig för att skapa etiketter. Du kan ha den hemma eller på jobbet. Med en dator och en enkel programvara är du igång. allt-fraktfritt.se säljer bläckstråleetiektter.

Nu kan du göra professionella etiketter hemma

Man måste inte vända sig till ett tryckeri för att få snygga etiketter till olika typer av produkter. Etiketterna som du gör kan se ut som de som säljs i butik. Bara fantasin sätter gränserna.

Via gs1.se kan du bygga egna streckkoder. En fördel är att ha femsiffriga artikelnummer för då kan de 5 näst sista siffrorna visa artikelnumret, stor hjälp till lagerpersonalen.

Du köper allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.
Du kan till exempel köpa Brother P-touch direkttermisk skrivare hos dustin. Allt du behöver för att komma igång ingår.
Sök på nätet efter Epson7500G. Det finns andra skrivare också men de kan ge dyrare utskrift per etikett.

Hos freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se kan du köpa gratis etiketter. Du lägger bara in den text du vill ha och skriver ut.

På ett företag där man tillverkar olika produkter som kanske har samma typ av kartong och emballage men som behöver olika märkning så är det en fördel med egen etikettmaskin. Då håller du en bra nivå på produktionen.

Det finns enkla etiketter att köpa

Om du har många saker att märka upp så går arbetet snabbare med etiketter på rulle. Om du har en tillförlitlig etikettdispenser är du i trygga händer. Det gör att de ser snygga ut och att det inte råder något tvivel om vad som är vad.

Att göra egna etiketter är bra på många sätt.
Man kan skriva ut flera olika etiketter på samma etikettbobinrulle, 10 olika språk, flera varumärken, kunders varumärken.
Man kan skriva ut batchnummer och bästföredatum direkt på etiketten.
Ibland ändras ju lagar och regler, då kan etiketterna bli obrukbara.
Om du inte hinner använda alla etiketter kan limmet torka. Då hinner man inte kontakta tryckeriet.
Nya etiketter kan snabbt tryckas.
På så sätt håller du både kostnader och lagerutrymme nere.

Tänk på hur det ser ut

Hur utseendet på etiketten blir bestäms ofta av vem som designar den. Ibland händer det ju att den som designar inte har koll på läget. Men det går att köpa etikettmaterial av riktigt hög kvalitet.

Om du använder en egen etikettmaskin blir kvaliteten ofta bra. Med högglansigt papper och en permanent klister som sitter som den ska så kan produkterna skickas vidare till kunder. De kommer inte att märka skillnaden.

Faktum är att Epson7500G ger bättre utskrifter än tryckeriet. Det finns ingen begränsning i hur mycket man kan skriva ut.

allt-fraktfritt säljer märkprodukter av högsta kvalitet. egna etiketter De kan alltså användas i etikettdispenserar som sitter på löpande band och kanske applicerar en etikett i sekunden.

Med egen etikettskrivare för högblanka etiketter i fotokvalitet, som Epson7500G, så finns det alltså en hel del pengar att spara. Det är enkelt att lära sig att etikettera rätt. Om du applicerar rätt från början så slipper du merarbete senare.

Designa egna motiv

Du behöver inte vara rädd för att anlita proffs för designen av dina etiketter. Man måste ju kunna läsa vad som står. Om man gör etiketter till flaskor så kan man använda speciella program. Det ger bra resultat.