Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

få

allt-fraktfritt.se harsäljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Tar bort svett i 12 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt måste kastas tillslut. Även skor. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Applicera sprayen direkt i skorna. Du sprayar ett enkelt lager. Det är det enda som behövs. Låt stå och verka en liten stund. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Varför försvinner inte lukten?

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Prova att byta strumpor. Byt en gång om dagen. deo mot kraftiga svettningar Andra kan byta flera gånger om dagen. Byt så ofta du kan.

Du måste ta hand om fötterna också. Glöm inte att tvätta fötterna. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.