Druvsocker skänker dig den energikick du måste ha

Låt oss reda ut att druvsocker samt normalt socker är två vitt separerade saker. Om du gissar att druvsocker, som är en glukos, också kallas dextros har du helt rätt. Druvsocker är en enkel sockerart med kemiska beteckningen C6H12O6. Behöver du energi snabbt är det bättre att ta dextros är vanligt socker eller sött godis. Det är just på grund av detta som den som tränar mycket kan se en fördel med dextrosen direkt innan ett träningspass.

Av druvsocker kan man snabbt få mera ork.

dextros

Ibland behövs mer energi än som finns tillgänglig. Ibland känns helt vanliga sysslor som oöverstigliga hinder som du känner att du inte kan klara av utan hjälp. Kom då ihåg att druvsocker kan ge dig det energitillskott du så väl behöver.

Om du behöver extra energi stoppa inte i dig en massa kakor och godis där de mesta kolhydraterna hamnar kring buken. Ett piller eller en tablett med dextros kan vara allt som behövs för att återställa sockerbalansen.

Kommer någon frukt som vindruva ge mej samma energikick som dextros?

Namnet druvsocker ger en fingervisning att du har gissat rätt. Om vi fördjupar oss i ämnet koncentration så förlorar druvan klart jämfört med ett litet piller. Till skillnad mot många andra sötningsmedel är druvsockret helt naturligt. Druvsocker är ett klart bättre val jämfört med att äta godis, bullar eller kakor.

En liten förpackning med glukostabletter är smidigt att alltid kunna ha med sig. Om blodsockret är lågt kan det vara svårt att snabbt ta sig till närmaste vingård. Prova att ta ett par tre teskedar pulver i din vattenflaska till nästa träningspass.

Ett enkelt sätt numera att köpa kan vara att använda sig av Internet till att inhandla.

Det är snabbt och enkelt att hitta olika druvsockerprodukter. På nätet kan du i lugn och ro söka efter just det druvsocker du vill köpa och ofta fraktfritt. Exempelvis kan enkilospåsar vara ett bra alternativ.

Man kan då passa på att köpa flera paket så att man alltid har då man behöver. Det här kan också vara smart att göra inför en resa då man vet att det kan behövas lite extra energi då man kanske ska ge sig ut på fysiska strapatser.