Du vet väl att du kan skydda dig mot coronavirus på din arbetsplats

Om du fortfarande måste gå till jobbet är du kanske orolig för att du kommer att smittas av coronavirus där. Hur kan du få ett riktigt gott skydd mot coronavirus på en arbetsplats? Alla lovar guld och gröna skogar och det är inte säkert att det fungerar.

Gå inte på myten om att handsprit är ett bra skydd mot coronavirus.

handdesinfektionsmedel

Kanske en av medicinbranschens mest seglivade myter. Därför tog alla handsprit slut. Vanlig handtvätt fungerar lika bra.

Handtvålen ger bäst skydd mot coronavirus. Ingen alkohol behövs. Faktum är att desinfektionssprit fungerar inte mot en förkylning, vinterkräksjukan eller influensa.

Det är vanligt att handspriten torkar ut din hy. Först dödar den alla bakterier vi har på huden som där skyddar oss mot virus. Virusen överlever spriten.

Regelbunden användning av alkogel torkar ut händerna. Det löser upp fettet i porerna. Det kan leda till svåra hudproblem på dina händer. Alkogel innehåller dessutom olika kemikalier.

Om du köper en katjonisk handsprit så dödar den alla virus.

Hoppa över handspriten och köp en bra bakteriedödande tvål istället. En antiseptisk tvål, som tex. Smittstopp är en bra tvåltyp som dödar bakterier.

Så enkelt är det att använda en bakteriedödande tvål

På jobbet är det lätt hänt att vi glömmer att tvätta händerna. Du kanske är noga men dina kollegor kan slarva. Man vill ju inte tjata om pandemin hela tiden.

Bunkra upp med bakteriedödande tvål på jobbet så att det inte tar slut. antibakteriell Alla måste hjälpas åt om vi ska kunna lösa detta.

Så enkelt är det att använda antibakteriell spray för ytdesinfektion

Nu måste alla se till att man har ett bra skydd mot coronavirus. Men det finns mycket mer än så att tänka på eftersom viruset kan finnas på ytor omkring dig. På din arbetsplats måste du vara vaksam, alla är kanske inte lika noga som du.

En antibakteriell spray kan användas överallt. Gör det till en rutin. Den bakteriedödande sprayen är enkelt att ta med.

Nu kan du även köpa antibakteriell handdesinfektion som spray. Så tar du hand om svåra bakterier. Medlet tar bort allt coronavirus.