Duka fram cola zero och sockerfri sockerdricka

Socker är inget vidare. Men det finns socker överallt. Man använder socker i allt. Men du kan ju köpa cola zero.

Andra gör på särskilda dieter. Men man kanske ändå vill dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka. Det kan leda till avslagen läsk.

Gör egen cola zero hemma

cola

Sockerfri Cola håller bara någon dag om den köps i butik. Colan blir snabbt avslagen. Då är den inte god att dricka längre.

Läskmaskinen producerar ingen avslagen läsk. Då får du läsken så som du vill. Använd din Sodastream och sedan kan du bunkra upp.

Det enda du behöver göra är att köpa essenser för sockerfri sockerdricka eller cola zero. Då spelar sockret mindre roll.

De flesta tillverkare använder sötningsmedel idag. Utom Aromhuset, hela sortimentet finns online på allt-fraktfritt.

Perfekt när du har vänner med särskilda behov

Dina vänner kanske vill ha sockerfria alternativ? Men många blir avskräckta av hemmaläsk.

Hemmaläsk är god utan socker. Du kommer att bli mycket uppskattad om du använder aromhusets sockerfria läskkoncentrat för de smakar som läsk skall smaka. Dina gäster kommet att bli förvånade av den goda smaken.

Då kan du säga att essenserna är sockerfria. Variera dina essenser och köp många smaker.

Sockerfri läsk och vanlig hemma läsk vid andra tillfällen

Begränsa inte din inneboende skaparkraft när du använder läskmaskinen. Då kan du ju göra den dryck som du känner för just nu. Testa och experimentera. Prova att göra eget mineralvatten.

Två droppar essens räcker för att få mycket smak.

Du kan göra egna kombinationer också. Alla smaker blir inte perfekta. Det kanske inte är så gott med must i Colan. Håll dig till receptet för bästa resultat.

För mycket koncentrat är inte gott. smaker till sodastream Hemmagjord läsk är billig läsk just för att du inte måste överdriva. Du får snabbt den rätta smaken. På så vis så har du alltid drycken som du drömmer om.