Gör Din Egen Colaslush

Gör din egen colaslush

Gör slush hemma i ditt eget kök

Intresset för att själv göra lemonad, isglass, bakelser och annat mumsigt har ökat mycket de senaste åren. Fordom var det naturligt att göra egen saft samt egna efterrätter, men ju mer karriärsfokuserade vi har blivit, desto mindre tid har vi ägnat till köksrelaterade sysslor, men trenden har som sagt vänt. Vi bryr oss allt mer om vad det är vi stoppar i oss samt finner fröjd i att göra eget av det mesta.

Glassmaskinen har hängt med länge och moderna varianter kan man även fabricera sin egen sorbet samt slush. Slush är en isdryck med intensivt läskande smak och nu kan man köpa slushkoncentrat med Colasmak från det populära märket Aromhuset. Aromhusets slushkoncentrat funkar i alla slushmaskiner och även till att göra slush utan maskin. Den som har en glassmaskin vet inte alltid om att man minsann kan använda den också till sorbet, frusen yoghurt och slush – kolla i informationshäftet som följde med maskinen vid förvärv!

Egen slush utan maskin

För att göra egen slush utan slushmaskin kan man testa denna metod:

Man lägger en glasbägare i frysen över natten, frysen måste vara riktigt kall så att bägaren blir djupfryst. Följande dag fyller man bägaren med den slushmix som blir av Aromhusets slushkoncentrat Cola. Man får röra om ordentligt och snart blir mixen otydlig, som krossad is.

Särskilt barnen älskar detta då slushen blir till framför ögonen på de där, som magi!

Barnens favorit

Att slush är särskilt uppskattat bland barn är ingen hemlighet, allt som är färgstarkt, sött samt uppfriskande brukar gå hem mycket bra bland barn. Aromhusets slushkoncentrat Cola kan användas av både privatpersoner för hemmabruk samt av verksamheter. Allt fler investerar i slushmaskiner till sina restauranger, barer, videobutiker, lekparker etc., de drar uppmärksamhet till sig med sina bjärta kulörter samt tumlande stil. Till smaken påminner slush om iskall läskedryck utan kolsyra, alternativt som halvsmält isglass, slush gör sig allra bäst när det är varmt.

Olika smaker och färger

Slush brukar komma i många olika smaker samt klassiska fruktsmaker som jordgubbe, banen, apelsin samt blåbär är vanligast, därpå efter storfavoriten cola. Aromhuset saluför en suverän Slushmix med smak av Cola och väntas snart expandera sortimentet även med andra smaker. Det brukar gå bra att mixa olika slushsmaker med varandra alldenstund en slush är förhållandevis sörjig i konsistensen samt därmed lägger sig ovanpå varandra. Ju fler kulörer samt smaker som blandas, desto mumsigare brukar barnen tycka att slushen är.

Aromhuset

Aromhuset är ett märke som står för goda smaktillsatser i vardagen. Inom Aromhusets idé finns en mängd kalorifria bordsvattenaromer, fantastiska vispgräddearomer som skänker såväl smak som kulör åt grädden, mjuka kaffearomer som piggar opp vilket kaffe som helst, samt härliga läskkoncentrat. Med nykomlingen slushkoncentrat Cola fortsätter Aromhuset att göra gott intryck.

Aromhusets produkter finns att anskaffa på allt-fraktfritt.se, därtill i utvalda butiker.