Gör egen fruktsoda med kolsyra

En solig sommardag är det gott att svalka sig med en läsk. Fruktsoda är populärt. Det är tufft för utländska märken att mäta sig i konkurrensen.

Om du har en läskmaskin kan du göra egen läsk. Om du vill ha Aromhusets produkter då ska du leta hos allt-fraktfritt.se.

Kolsyra med rätt bubbel

sodastream

Du vet väl att kolsyra är viktig för läskens smak? Ljudet är minst lika viktigt som smaken. Tänk bara på känd läskreklam och hur man förstärker det där ljudet av bubblor som rör sig i drycken.

Att göra läsk hemma resulterar i samma ljud. Du kan dricka läsk eller bubbelvatten varje dag om du vill det. Läsken kommer att smaka precis som du vill. Nu kan du göra egen fruktsoda hemma i köket.

Det finns många smaker att prova

Testa en ny essens varje dag. Du kan prova en julmustessens så här i juletid. Du behöver inte acceptera vilken julmust som helst. Läsk direkt från maskinen smakar bäst.

Är det en fruktsoda-dag idag? Köp som läskkoncentrat och använd i valfri maskin. Prova dig fram.

En ny smak varje dag med Aromhuset 25 smaker. Så mycket mer än bara läsk. Du kan dra ned på smaken och minska på sockret.

Då det ska vara sött precis som riktig läsk

Din läsk därhemma kan smaka precis som i butik. Du kan få den att smaka godare. FruktsodaN kan vara söt även om den bara innehållet 80 % socker. Otroligt!

Du kan dra på ordentligt med smakerna om du vill. Du måste dock använda rätt kvalitet.

Tyvärr har alla stora fabrikat, även SodaStream och AGA, valt att använda billiga syntetiska sötningsmedel. Resultatet blir så dåligt att många köper en gång och aldrig mer. Aromhuset produkter är värda namnet. Finns på allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för rätt tillfälle. Fruktsoda är inte samma sak som andra läsksorter.

Vet du hur du bjuder andra?

Har du rätt utrustning för att kolsyra hemma? Förpackningen behöver du inte skämmas för. Att göra egen läsk uppskattas allt mer. Du räddar dessutom miljön.

Du kan fråga vederbörande om det önskas någon särskild läsk. Det kan finnas en smak. Att du då kan ta fram den ur skåpet är ju kanon. Du blir en bättre värd än alla andra.

Ha alltid flera sorters essenser hemma. läskkoncentrat Du kommer inte att ångra dig. Det är ingen risk att du vill byta.