Handsprit på apoteket tar slut fort men här kan du fortfarande köpa desinfektionssprit

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Fortfarande är det många som tror att desinfektionssprit är det bästa som man kan köpa. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Du känner väl till att du kan välja andra varor än handsprit på apoteket?

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

bakteriedödande

På senare tid har det tagits fram tvålar som är mycket effektiva mot både bakterier och virus. Många upplever handsprit som obehaglig efter en tid.

Man kan ju tycka att det är konstigt att folk köper handsprit i tron att det skyddar. Då är det bättre att välja en antiseptisk tvål istället.

Prova även att köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Alla som du bor med måste ha rena händer

För dig som bor ensam eller med en partner är det kanske inte så svårt att hålla smitta utanför dörren. Du kan även prova att använda den antibakteriella sprayen.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Skolan är en vanlig plats för bakterier och virus, det är lätt att bli smittad. Man måste se upp. Lär barnen att tvätta händerna.

Just nu måste du byta kläder oftare. Man måste ha inomhuskläder. Dessa är utan smitta som kommer utifrån. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Sprayen övervinner alla virus. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Om du vill ha en god ytdesinfektion så kan du spraya

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Det du köper med hem kan ha viruset på sig. Ta ut matkassarna på balkongen och sprayen dem innan du tar in dem i köket.

Alla måste hålla samma rutiner. Se till att du inte får slut på handtvål. Många har bara tvål i badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.