Här kan du köpa handsprit på apoteket om desinfektionssprit är slut

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Fortfarande är det många som tror att desinfektionssprit är det bästa som man kan köpa. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Allt fler frågar sig om det finns andra alternativ till handsprit på apoteket

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Många har fått uppleva att desinfektionssprit inte har fungerat som man trott.

antibakteriell

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. Handsprit kan vara obehagligt att använda i längden.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Prova även att köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Alla som du bor med måste ha rena händer

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

I hem där det finns barn är det inte lika självklart. Skolan är en vanlig plats för bakterier och virus, det är lätt att bli smittad. Tänk efter före. Undervisa barnen i att tvätta händerna.

Det är också smart att både vuxna och barn byter kläder. Ta inte ytterkläderna med in. Dessa är utan smitta som kommer utifrån. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Inget virus i världen står emot den sprayen. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Har du en balkong kan du ta ut alla kassar dit och sedan desinficera varorna innan de plockas in i köket.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Finns det en kran måste det också finnas en handtvål. Många har bara tvål i badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.