I TV på lördagar kan man se lotto lördag resultat

Lotto lördag resultat presenteras i TV-kanal fyra emellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en redan inpräntad hävd bland lottospelare. Nuförtiden dras veckans lottovinnare även på onsdagar och i anknytning med lottodragningen utser man också veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag samt det finns ett flertal anledningar till detta. Mestadels är man ledig på lördagen och söndagen vilket innebära att lördagen är den endaste dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro samt lägga sig på kvällen utan jobbångest före morgondagen. De flesta familjer festar till det med god mat och lördagsgodis samt hittar inte sällan på tillägg roliga saker att göra och för en hel del ingår där lotto lördag konklusion. Innan man slår på kvällens filmrulle, eller gör sig beredd för fest så kollar man under fem rappa och spännande minuter på veckans lottoresultat. Antagligen får man en extra motiv att celebrera?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, antagligen är det oxå på grund av detta man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan och brukar kunna kännas långdragna samt tunga. Det är därför bra att ha ett islag som piggar opp, något man kan se fram emot under dagen. Lotto onsdag är en briljant anledning!

Lotto lördag lotto resultat är numer en tradition med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta slår vad man sig ihop med någon i familjen eller med vänner, att dela spelglädjen skänker så mycket mer än om man bara lirar för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har enormt stor omsättning. Man kan förstås också spela på utländska sajter, men vill man satsa lotto samt få vara med på spänningen när lotto lördag konklusion presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Ja, när man lirar på lotto så väljer man ut sju av 35 siffror i en rad. Var siffra presenteras för sig så om man skall vinna måste alla siffrorna både stämma samt anlända i rätt ordning. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det vinst också vid sex och fem rätt. Samtidigt som man lirar på Lotto kan man också spela på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar samt onsdagar samt spelar man Joker samt Lotto samtidigt har man möjlighet att vina Sveriges största avans – Drömvinsten. Klicka Här för mer info

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men ändå är dessa fem minuter för många en angelägen fraktion lördagen och en tag laddad med spänning samt förväntning.