Lotto resultat var onsdag samt lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel sker på lotto lördag kl. 19.55 och onsdag kl. 18.25 och hundratusentals tittare sitter beredda med sin kupong i hopp om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket populär spelform från Svenska Spel, faktum är att det är Lotto som i kombination med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Möjligen är det för att lotto är ett enormt kravlöst spel som inte kräver några kunskaper hos spelaren för att förbättra hans eller hennes odds. Det skall bara enormt mycket tur till för att man ska inbringa en jackpott värd att ange.

Om man spelar på lotto så kan man alltemellanåt samtidigt satsa på Jokern samt därmed hava chans att vinna lotto jackpot – alternativt Drömvinsten, som den kallas. Drömvinsten skänker alltid en enskild spelare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att satsa på lotto? Först och främst finns det egentligen en djupt önskan i de flesta av oss att plötsligt få en stor mängd pengar, utan större prestation alternativt ansträngning. Vissa är mer optimistiska än andra och många antar att de bär på tur som en fin dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar oxå många spelares rutin för de där själva och för andra. Att statistiken explicit meddelar att det är knapp chans att faktiskt vinna något av tillräckligt värde bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som slår vad på lotto sedan många år tillbaka har förmodligen strikta procedurer runt sitt spelande. Antagligen avsätter de en viss belopp per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år. Vill Du veta mer Klicka Här

Man kan idag gå tillväga på en del olika sätt för att spela å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ned till sitt spelombud, beställer en fika samt en kaka samt sätter sig på en stol för att i lugn och ro samt med eftertanke fylla i sin lottorad. Sedan betalar man samt går hem och väntar på lotto onsdag resultat alternativt lotto lördag resultat, avhängig på vilken veckodag man är på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt en aning äldre och bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka.

Den yngre lottospelaren bänkar sig framför burken för att fylla i sin lottokupong samt med blott ett litet antal klick är raden inskickad. Charmen i att satsa lotto är utbytt mot effektivitet kring spelandet, vilket passar i dagens stressade by.

Spelstopp infaller vid samma tid varje veckan, kl. 17.15 på onsdagar och 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är fortfarande mest aktuell, men många slår vad också till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.