Många har aldrig hört talas om Sveriges enda företag som levererar handdesinfektion, det är inte så konstigt då bolaget inte syns i internets träfflistor

De flesta varor är slutsålda i hela EU. Likaså biocider och glycerin och till stor del alkohol. Den nuvarande krisen medför att priserna skjuter i höjden. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Till detta C-vitamin som pulver, mycket billigare än vitamintabletter.

Ingen känner till dem. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

handdesinfektionsmedel

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Då kan man lättare bli smittad.

Oftast är det slut på alkoholfri handdesinfektion. Premiumprodukterna tog slut snabbt. Nyligen godkändes desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Om man använder handsprit ofta så kan man få problem med huden, det belastar också vården på sikt. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Företaget allt-fraktfritt.se har flera krispaket till försäljning.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Om du behöver rengöringsmedel för visir så kan du köpa det på desinfektionsfabriken.com.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

Vissa desinfektionsmedel kan blandas med vatten. Det är ett bra sätt att spara miljön på.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

Man kan även sänka priset per flaska genom att blanda ut preparaten.

Bolaget bakom produkterna heter Gert Strand AB. Företaget säljer bland annat tomflaskor och desinfektionsmedel. Man har också doseringspumpar i sortimentet.

Man har snabbt anpassat sig. Koncentrat säljs i flera olika förpackningar.

Nuförtiden producerar man desinfektionsmedel istället.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

När många upptäcker företaget så ökar trycket. Om du har egna flaskor hemma så kan du köpa desinfektionskoncentrat istället. Det kan du spara mycket pengar på.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. desinficering Fyll i hinken och du är igång.

Den särskilda sprayen är ny. Spraya på och torka av.

På desinfektionsfabriken.Städbolag och vårdinrättningar rusar till desinfektionsfabriken.com för att beställa.

Det är ett bra coronakit.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Produkterna kan bara hittas genom att söka på Smittstopp.