Många svenskar upptäcker fördelarna med Grönfri och Prickfri

Om du någon gång har försökt att få bort algväxt från hustaket så vet du hur besvärligt det kan vara. Marknaden för rengöringsprodukter har verkligen blommat ur på senare tid. Du kanske har hört talas om Grönfri och Prickfri?

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Bolaget Jape har utvecklat storsäljare som Grönfri och Prickfri för rengöring av hemmet. Prova att använda medlet på ytor som har skiftat färg på grund av mikroorganismer. Produkten löses enkelt i vatten.

För att spara en hel del pengar och skona miljön från onödiga transporter och plastemballage kan man själv blanda en 8%-ig lösning av Bensaltensid. Det finns i 50 % blandning. Den måste dock spädas ut först.
Man kan också späda ut den 6 gånger och av 1 liter få 6 liter lösning som är lite starkare än 8% och verkar snabbare. Dessa 6 liter kostar då mindre än att köpa 5 liter 8%-ig lösning av något varumärke.

Takrengöringsföretag brukar använda Grönfri Proffs som är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Du kan göra en lika bra blandning på egen hand.

ta

De som inte vill blanda själv kan köpa medel som Påväxt-Stopp. Billigare rengöringsmedel är det svårt att hitta. Håll koll på prisuppgångar, det kan spara dig stora summor. 20% billigare.

Du spär ut lösningen så att den inte blir för stark. Det spelar egentligen ingen roll vilket märke som du köper.

Resultatet blir detsamma

Det skiljer ingenting mellan Prickfri och Grönfri. Men du kommer att märka att de ändå fungerar på lite olika sätt beroende på hur du ska använda lösningarna. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Skapa en rutin kring rengöring

Kostnaden är inte allt. grön fritt pris Huvudsaken är ju att du använder produkter som Prickfri. Föroreningarna på taket har ingen chans.

Det är viktigt att vara regelbunden när du städar. Prova att göra ett bokningssystem. Det är enklare att hålla koll på tiden då.

Prova så får du se

Du får inte lösa med Grönfri och Prickfri.

Bensalkonklorid är inte farligt men det är klart att du måste skydda din hud då du jobbar med medlet. Skyddsutrustningen behöver inte vara särskilt avancerad. Köp till ett par skyddsglasögon när du ändå håller på.

Ta för vana att använda arbetskläder då du tar bort mossa på tak och rengör omkring ditt hus med produkter som Grön fri för tak och Prickfri. Då är du förberedd.

Fötterna måste du också skydda med ett par skor som är tåliga. Detta oavsett vilken årstid det är och när du väljer att ge dig ut för att få bort påväxt som inte ser bra ut på ditt hus.