Många undrar säkert om man kan använda askorbinsyra för att bleka håret?

Du kanske redan vet vad askorbinsyra är för någonting? Men kan man verkligen bleka håret så? Det går alldeles utmärkt men askorbinsyran ger oftast inte samma effekt.

bästa

Använd mindre blekning om du har känsligt hår

Om det är så att du ofta bleker ditt hår och färgar det i olika färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men om man samtidigt verkligen känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra KÖPA för att på ett mycket milt sätt ändra på tonen.

Askorbinsyra är skonsammare mot håret. Det är absolut värt att prova även om det låter lite vrickat.

Då blir håret grönt

Att få missfärgat hår är inte kul Det bero på olika saker. Klor kan i många fall göra att håret skiftar färg. Det kan hända att askorbinsyra löser detta. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett enkelt och naturligt sätt.

C-vitamin har många användningsområden

Askorbinsyra kan behandla så mycket annat. C-vitamin bidrar med mycket gott.

Vad hjälper c-vitamin mot? C vitaminer är framförallt mycket bra för immunförsvaret och det är därför som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Det finns mer.

Många drömmer om en vacker hy

Det går utmärkt att behandla sin hy med c-vitamin. Det enda du behöver göra är att blanda lite askorbinsyra i en bit vatten. Detta gör du innan du lägger på smink. Du får en hy som ser bättre ut.

Allt-fraktfritt.se har allt mellan himmel och jord.Askorbinsyra kan användas till det ena och det andra.

Skälen kan vara många till att köpa askorbinsyra. Användningsområdena är många. bästa c vitamin Håret blir rätt färg och hyn håller en bra ton, allt med hjälp av c-vitamin. Alla bör testa detta.

Tänk dock på att askorbinsyran ska hålla bra kvalitet. Om den blivit gul är den förstörd. Det här är verkligen ingen dyr produkt så du behöver inte använda den då den inte längre är lika verksam som då den är färsk.