Måste man tala om för andra att man vill ta bort lukt?

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Men våra kläder och sportredskap är också känsliga för olika lukter. Men kan du tala om för andra att ta bort lukt eller är det oförskämt?

ta

Om ni har en öppen dialog så brukar det gå bra

Det viktiga är att du lägger fram det hela på rätt sätt. Att gå fram till en medarbetare och med hög stämma säga att han eller hon måste ta bort lukt är inte smart. Det kan såra. Det kan till och med bli så att dina arbetskamrater vänder sig mot dig istället.

Att få bort dålig lukt i skor går om den du pratar med är införstådd med problemet. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När du fått personens uppmärksamhet kan du föra in samtalet på luktborttagare. Med en smart spray från allt-fraktfritt.se blir du av med problemet. Du kan ju passa på att nämna att sprayen också tar bort röklukt.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Då kan du ju tala om det. Om du är klar med din egen flaska kan du ju ge bort den som ett produkttest.

Om du har en kronisk sjukdom kan det medföra en lukt som du inte vet hur du ska bli av med. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. Sprayen är säker att använda på kroppen och på kläderna.
Ingredienserna är egentligen bara sodavatten och mineralsalt.

Viktigt att vara finkänslig i alla lägen

Såra inte andra människors känslor. Att be någon att ta bort lukt är ju en känslig fråga. I ditt hem får sprayen många användningsområden.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Men vid vissa tillfällen måste du göra något. Du kanske har en vän som inte känner dofter och lukter. Det finns människor som har nedsatt smak- och luktsinne. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

Men andra får inte höra på. äcklig doft i tvättmaskin
Inte ens föräldrar då det rör syskon. Då är allt frid och fröjd och ingen behöver skämmas. Tänk på hur du själv skulle reagera.

Produkten är säker för miljön.

Man måste tänka på miljön, även i detta fall. Att inte produkten är miljöfarlig är bra.

Produkter bör inte skada miljön. Den är enkel och skonsam att använda. Ingredienser som mineralsalt och vatten gör att sprayen även lämpar sig som deodorant. Sprayen kan användas på hela kroppen.