Med en luktborttagare får du fräscha skor

Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Vissa tycker att det är en sed som är onödigt då fotsvett kan vara ett problem hos många. Det är ju inte särskilt svårt att räkna ut var lukten kommer ifrån. Men det är få som vet att man kan använda en luktborttagare.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Du kanske inte alltid märker lukten själv. Det kan vara så att omgivningen märker det mer än du gör. Du kan försöka att fråga dem runt omkring dig men det är inte säkert att de ger dig ett svar.

Om du vet med dig att det är svettlukt det handlar om då kan du använda en luktborttagare. Om du vill ha snabb lindring av dina besvär – använd sprayen när problemet uppstår.

Via allt-fraktfritt.sese finns både Luktstopparen Spray och Svettluktsdödaren Spray att köpa on-line. Om du utövar sport så är Svettluktsdödaren vanligast. Luktstopparen kan även används som deo och är effektiv i upp till 12 timmar.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

få

Det är alls inte dumt att tänka på källan till illaluktande skor. Svettlukt kan bero på många olika saker, inte bara på dina fötter. Om du använder strumpor som är syntetiska så kan det leda till att det blir svettigare och även att lukten blir skarpare.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Skillnaden är att du kan behöva behandla flera gånger istället. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Om du både behandlar fötter och dina skor så kan du räkna med en kraftfullare effekt. dålig doft skor borttagare Då behöver du inte längre uppleva att det är pinsamt att ta av sig skorna på kalas. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

Samma spray har flera användningsområden

När du väljer en luktborttagare som är till för dina skor såväl som för andra kläder och föremål så har du garderat dig. När du är klar med att behandla skorna så kan du ju även dra en vända i källaren. Var skoningslös i din jakt på dålig lukt, börja direkt.

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Produkten är mycket enkel att använda.

Kom ihåg att vara känslig för andras känslor

Tänk på att inte erbjuda en luktborttagare omotiverat till andra. Det är inte självklart att alla uppfattar lukten som problematisk. Var därför försiktig med att erbjuda behandling åt andra. Det är inget vi rekommenderar.